Nå har jeg begynt å trene igjen. Egentlig ikke helt frivillig  så derfor har jeg måtte finne inspirasjon til å holde motivasjonen oppe. Målet er at jeg skal trene 4 dager i uka frem til Praha, så frem til vinterferien og deretter frem til påske ferien. Etter påske blir det da nytt treningsprogram som varer frem til sommerferien. Her er det som motiverer meg til å trene:

  • Nærmeste fri dag. Finn ut hvor lenge det er til nærmeste ferie, og gjør ditt beste frem til da. Vis du ikke har gjort ditt beste frem til ferien, MÅ du trene i ferien også. Så her har du valget mellom ferie eller ikke.
  • Du blir i bedre form. En annen motivasjon er å tenke på hvilken forandring kroppen din gjør, til det positive. Tynnere, mer fit, sterkere, blir flinkere i gym faget, mer energi, ikke like trøtt om morgenen  får bedre konsentrasjon og sist, men ikke minst, bedre søvn.
  • Hva du kan oppnå. Se på før og etter bilder av hva andre har oppnådd, og ikke minst hva du kan oppnå. Du kan jo ta mål av deg selv og skrive på en lapp, noen måneder med jobbing kan du se om det har gitt noe verdi eller om det ikke var verdt det. Ikke ha for store forventninger, med mindre du virkelig JOBBER for resultatet.

collagej

  • Finn musikk som gjør deg glad. Den største motivasjonen min, det er musikk. Har du bra musikk eller musikk du liker kan du komme igjennom den tyngste delen av treningen. Mange ganger når jeg vil gi opp så tenker jeg, Jeg skal holde ut hele denne sangen. Og plutselig er man ferdig. Vis du er hjemme og trener er det andre ting du også kan gjøre, som å se på en film. Vis du ikke får noe positivt ut av å trene, bring det positive inn i treningen!
  • Nytt treningstøy. En annen motivasjon er å kjøpe seg nytt trenings tøy. Føle at man ser bedre ut og at man kan se bra ut selv om man trener og føler seg helt jævlig. Ikke gå for det tradisjonelle mørke og svarte, men sprit opp trenings opplevelsen med noen glad farger!
  • Følelsen etter du har trent. Der og da er det jævlig. De minuttene du trener styrke er jævlig  Men husk det er bar der og da det gjør vondt eller du er sliten. Etter det er alt det vonde borte. Ikke gi deg med engang, press deg litt over mål streken din, og terning vil bli lettere for hver gang.

collagem

  • De små forandringene teller. Du trenger ikke å gjøre om hele kostholde ditt, men bytt ut for eksempel sjokoladen med et eple.
  • Drit i vekta. Alt dreier seg ikke om vekt. Ikke tenk på om du har gått opp eller ned i vekt, men om kroppen har blitt større eller mindre, slapp eller fastere. Mage som veier litt mer enn normalt i sin alder Kan kanskje ikke ta like mange push-ups, spensthopp osv. som en normal vektig person, men et ideal vektig menneske kan kanskje ikke løfte like mange kg som en me litt mere fett på kroppen. Vekta har ikke alltid så mye å si både når det gjelder utsende og om du kan greie målene dine for å få en fit kropp.
  • Guleroten. Den siste trenings motivasjons tipset er, å gi deg selv premier etter hvert som ukene går. Sett deg flere mål, og  gi deg selv en belønning om du greier det. Det kan være alt fra en fri dag, til noe du ønsker deg. (godteri og andre søtsaker er ikke en god belønning å ha. Da blir all innsatsen du har gjort forgjeves.)

Nå er ikke jeg en ekspert på dette med trening og kosthold, men dette her er det som får meg til å trene de fire dagene i uka. De dagene jeg ikke vil tenker jeg, Hvor mer du jobber, jo bedre blir resultatet. Dette tenger jeg egentlig når det gjelder alt. Til og med i skole oppgaver, prøver og fremføringer. Vis jeg ikke jobber for en 6er, kan jeg aldri forvente en 6er. Sånn er det. Just Do It!! Nå skal jeg gå trene noen timer, også blogges vi senere ♥ ♥  Inspirasjon tumblr: http://just-do-it-forever.tumblr.com/