IMG_9246-1024x682mmm

Her er noen små ting jeg har kjøpt den siste tiden, og som jeg ikke har fortalt om. Da jeg var syk, hadde jeg vel ikke så mye å gjøre. Så da ble dagen brukt til nett shopping, ahah. Kjøpte sminken under og noe fra V.S. (kommer ikke før om to uker) + jeg kjøpte en senge kappe til senga fra H&M. Den var så søt, skal huske å vise den ved en senere anledning. Shortsen kjøpte jeg på BikBok på torsdag, den kostet 299,-. Sminken kjøpte jeg hos Coverbrands. Too Faced sjokoladepudder 340,- pr stk. Kjøpte også en Beauty Blender. Den er sykt bra, anbefales på det sterkeste. Du får et så bra resultat  og er verdt de 199 kr. Min røyk etter andre gang jeg brukte den, så jeg sendte den tilbake og fikk en ny. Den nye har jeg brukt i flere uker og den holder seg like bra. Tror bare det var en feil med den første jeg fikk. Sist men ikke minst så kjøpte jeg en  bryn pen fra Billion Dollar Brows og kostet 190,-. Har ikke fått brukt den så mye, siden den er litt for mørk til meg.

IMG_9294-1024x682m