591292-11-1359296529010m

Nå sitter jeg her og tenker, Hva i huleste er det jeg skal pakke med meg. I morgen drar jeg til Praha med MK trinnet, og vi skal være der en uke. For de som lurer, Praha er hovedstaden i Tsjekkia. Hadde tenkt til å bli ferdig med å pakke i dag, siden i morgen må jeg stå opp ganske tidlig. Det er kanskje ikke alle som vet det, men jeg er syyyykt treg om morgenen  Jeg har en tendens til å surre med alt annet om morgenen som TV, Instagram osv. Når jeg egentlig skal kle på meg. Derfor spiser jeg aldri frokost i ukedagen. Det ble ikke akkurat bedre da jeg måtte begynne å bruke linser. I begynnelsen kunne jeg bruke opp til en time å ta de på, mens nå bruker jeg max. 15 min. Men tilbake til pakkingen. Hva skal jeg ha med. Jeg skal lage en pakke liste nå, må si tiden flyr. hahah.

IMG_0790llll

Nå tror jeg faktisk jeg er ferdig med å pakke. Mangler bare rettetang, sokker og ladere + at jeg må pakke tingene jeg skal ha med inn på flyet. Jeg tok den rosa kofferten min, jeg. Driter i om den er liten eller for stor, det er den minste jeg har!! hahah. Har plass til MASSE shopping da. Nå skal jeg gå å dusje, spise middag og så skal jeg sove. I morgen blir det en laaang dag. Jeg skal ta med pc, så da kan jeg blogge. whoop – whoop!