IMG_9227c1-682x1024mIMG_9227c1-682x1024m

Heeeeiii 😀 Ok, jeg vet jeg har blogget sykt dårlig nå, får høre det vær dag jeg kommer på skolen. Grunden til det er at jeg har hat sykt mye å gjøre, jeg har vært syk hele to ganger på en månede og maceb min er død. Men i går når jeg la igjen skolepcen min på skolen satt jeg og prøvde å fiksen min kjære MacBook. Sååå, nå er den i topp stand igjen, nesten! Jeg har tenkt til å kjøpe en nye med mindre jeg får en ny av apple. Helt ærlig så må jeg si at jeg har hat sykt mye mer problemer med macen min enn jeg noen gang hadde med pcen min på barneskolen. Men men. Nå har jeg tenkt til å prøve å blogge minst hverdag, så får vi se hvordan det går!!!

I går hadde jeg faktisk engelsk presentasjon om Justin Bieber. Var så stressa, at det tok litt av. Min engelsk lærer fra Canada er ikke den største JB fanen for å si det sånn, så er spent på den karakteren. Nå skal jeg gå å trene, og så blogges vi i morgen 🙂