IMG_9468m

Ja, da er vinterferien over for denne gang..og teller allerede ned til påskeferien!! Jeg har ikke gjort så mye denne vinterferien enn å sove lenge, slappe av, spise masse mat og så var jeg en liten tur innom Tyskland. Båten var sånn serr, sykt fin. Hadde til og med TV så jeg kunne se på Idol, CSI osv. HAHaa. Jeg har hør så mye positivt om Kiel og at de har mye fint der. kremt , kremt, for å si det sånn..Kiel er ikke et sted jeg kommer til å dra tilbake til. Høydepunktet var da jeg fikk ta et bilde sammen med den stor bjørnen i en random lekebutikken. Jaja, hva kan man forvent. Topshop hadde gått konkurs eller noe i hele Tyskland.. Zara var lakt ned..men jeg fant Starbucks. Denne gangen holdt det med en Starbucks. Skulle ikke gjenoppleve Starbucks kvalmen fra Praha. HAha. Jeg tror ikke jeg har fortalt det, men i Praha så var vi innom Starbucks hverdag..men den siste dagen drakk jeg opp den store frappen min så fort, så jeg bestemte meg for å kjøpe en til, men i medium (Vi skulle finne ut hvor stor forskjell det var på medium og stor!) Da jeg gikk bort for å bestille tok det sykt lang tid, enda det var bare meg og en random dame der. Da jeg endelig fikk min, gikk jeg og satte meg med de andre..noen minutter senere kommer det en  fra trinnet mitt med en frappe og spurte om den var min. Jeg tok den også jeg. Assa første Starbuksen jeg var på der de greide å skrive navnet mitt riktig, så hvor mange andre kunne hete Anette akkurat som meg da !?!?!Just saying! jaja, men etter tre store Java chip frappuccino.. ble jeg så kvalm at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var være enn å bli bil-syk. Da vet dere det også, og stor frappe er faktisk nesten like liten som medium. lol.

Har lakt med noen bilder. Nederst ser dere det enste jeg kjøpte meg i Tyskland. Ett par nye army grønne converse. Love them!!

IMG_9504mIMG_9557mnmIMG_9621mIMG_9629mIMG_9657m