122

I dag tenkte jeg å vise dere hvilke sminke produkter jeg bruker hver dag. Av en eller annen merkelig grunn så liker jeg ikke å gå med sminke, men jeg har mitt eget lille makeup mekka!! hahaa. Jeg tror det kan ha noe med at jeg er veldig opptatt av å finne bra sminkeprodukter. Det vil si at den er behagelig å ha på, holder seg lenge, ikke for dyr, får ikke kviser av å gå med den en dag og at resultatet ser naturlig ut for meg. Ja, ehh jeg har tenkt til å lage en sminkevideo en gang..når jeg psykisk klar til å sitte alene og snakke til et kamera. Hvem gjør sånt!?! Under kan dere se produktene jeg som regel bruker hverdag. Jeg er VELDIG treg om morgenen så det er ikke alltid jeg har tid til å ta på alt..og noen ganger bruker jeg andre produkter. Produktene får du kjøpt hos Sephora, Coverbrands og Kicks.

1a2a 3a 4a 5a