De fleste som kjenner meg vet sikkert at jeg er en ekte TV-slave. hahah. Jeg ser ihvertfall veldig mye på film og serier, men jeg er veldig kresen..så jeg har mine krav for at jeg skal gidde å se på det. Under har jeg sammlet min topp 5 må se serier.

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars er den beste serien. I love it! Første gang jeg så den var det ingen som hadde hørt om den, så begynte noen av topp bloggerene å følge med på den.. og vips viste hele verden om denne fantastiske serien. Jeg vet bare om en person som ikke liker denne serien, så derfor tror jeg dette er en serie for forskjellige typer mennesker på min alder. Det er en spenningsserie/ drama serie som forgår i byen Rosewood, der vi følger livet til Aria Montgomery, Hanna Marin, Spencer Hastings og Emily Fields. Fire venninner som faller fra hverandre etter forsvinningen av deres «queen bee», Alison DiLaurentis. Ett år senere begynner de å motta meldinger fra en mystisk person med navnet «A» som truer med å avsløre deres hemmeligheter. Første tror de det er Alison selv, men etter at hun blir funnet død, må jentene innse at noen andre kjenner deres hemmeligheter – inkludert de lange, skjulte som de trodde bare Alison visste om. Alison var også forfulgt av A, og jentene fortsetter å finne mer og mer informasjon om denne så kalte A og Alison’s mystiske forsvining – alt mens de risikerer deres liv.

–>Kan se den her!<–

 

The Lying game

Denne serien kom jeg tilfeldig over på en random blogg. Jeg trengte en nye serie å se på, og synes denne så ganske teit ut.. men jeg ga den en sjanse. Det er faktisk en ganske fra serie som falt i smak med en gang. Dette er en serie om Emma, et fosterbarn som finner ut at hun har en identisk tvillingsøster, med navn Sutton. Jentene ble separert ved fødselen, med Sutton blir adoptert av velstående foreldre og tilsynelatende lever et ideelt liv. Etter deres første møte, vil Sutton at Emma skal stepping inn i livet hennes for et par dager mens hun følger et spor på deres biologiske mor. Etter å ha byttet plasser finner Emma snart ut at Sutton har forsvunnet og kan være i trøbbel. Nå må Emma bestemme om hun vil fortelle sannheten til Suttons familie og dermed risikere sin egen sikkerhet i håp om å finne sin hennes tvillingsøster, men kan risikere å aldri finne sannheten om hvorfor de ble skilt i første omgang. Masse drama, og smule spenning innimellom, typisk jente serie!

Kan se den her! 

 

Grey’s Anatomy

Grey’s kom på TV i 2005, da var jeg 10 år og gikk i 4 -5 klasse på barne skolen. Jeg har sett alle sesongene av Greys, og det er en av de beste seriene jeg har sett på. Bortsett fra frustrerte fruer er dette en serie jeg har greid å følle med på alle sesongene. Nå er det kommet til sesong 9, og jeg er like stor fan enda. For å forklare det kort og presist handler om Meredith Grey og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved sykehuset Seattle Grace Hospital. Navnet på serien forklarer vel det. Mye drama, spening, romantikk og humor.

Kan se den her!

 

Castle

Castle er rett og slett den beste krim serien med masse humor. Den handler om en forfatter med navn Richard «Rick» Castle som jobber sammen med NYPD etter at en copycat morder startet kjører rundt å drepe folk som beskrevet i Castle sine bøker. Etter å ha blitt avhørt av politiet Richard allierer seg med Detective Kate Beckett å løse denne saken. De to blir «partnere» og begynne å jobbe sammen for å løse andre drap i New York City++ Anbefales!

Kan se den her!

 

Body of proof

Body of proof er en annen spenning/drama -krim serie litt samme humor som Castle. Hoved rollen spilles av Dana Delany fra intet annet enn Frustrerte fruer. Serien handler om Dr. Megan Hunt og hennes liv på godt og vondt som en «medical examiner.» Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den, du må nesten bare se noen episoder. Liker du noen av seriene over, vil du garantert like denne også.

Kan se den her!