Nå er det siste innspurt før jeg kan ta en ekstra lang påskeferie. Gleder meg sånn til å bli ferdig med denne design oppgaven. Jeg blir så stress over den, det tar litt av! Følte egentlig for å bare slenge ut et innlegg før jeg legger meg, siden jeg får høre hele tiden at jeg måå blogge. Jeg skal skjerpe meg assa. Nå tror jeg nesten jeg må gå å pusse tenner vis jeg skal få lagt meg før det blir ny dag. Det tar jo et år å busse, skylle og bruke tanntråd på de tenne når man har reggis. Vis dere ser på bilde over er det en liten sprekk mellom lepene..det er liksom ikke plass til reggisen så den tyter ut når jeg smiler. Leppene går sånn akkurat så den ikke synes. Faktisk så har jeg begynt å drite i om folk ser at jeg har reggis, spiler med åpen munn jeg..skremmer jeg vekk noen eller om noen får mareritt, så er det deres problem. Hahahahaa.

Legger inn noen bilder i morgen, siden bildeopplastningen ikke virker nå..har prøvd sånn 20 ganger nå.