Da var ferien fullstendig over og de gode, gamle, kjedelige skoledagene er tilbake. Det som gjør skolen morsomt og til et bra sted å være er de fantastisk, søte, snille og utrolig rare menneskene som er der… Nå slutter jeg å bable før det blir en A4 side om de rare vennene mine i klassen min.

collagejijijijm

bilde (11)m

Her har dere noe sexy å se på!!! 

Over til noe helt annet. Nå har jeg noe på hjertet jeg vil dele med dere. Ok, forbered dere på noe jævlig interessant !! Veldig ofte så opplever jeg at jeg kommer i situasjoner der den eneste tanken jeg har er.. – Jeg er med i et skjult kamera program. Hahah, ja. En ting jeg aldri glemmer er den gangen jeg var på vei hjem fra tannlegen, og jeg sitter stille for meg selv på bussholdeplassen og venter på bussen. Mens jeg sitter der kommer en yngre jente gående mot benken mens hun snakker i telefonen. Hun hadde veldig lys stemme og snakket med moren sin. Hun babblet i et kjør om at hun hadde vært på Oslo S, og hun trodde hun var med i et skjult kamera program, men det kunne hun jo ikke være på grunn av at ingen kom til henne etter på å sa at hun var med i et sånt program. Altså, hele situasjonen var så merkelig.. det går nesten ikke an å beskrive det. Det må nesten oppleves, og jeg viste ikke om jeg skulle le eller ikke. Bare alt det hun sa.. jeg har ikke ord. Det som gjorde situasjonen mer komisk var da en liten, gammel dame kom bort til benken. Hun var veldig søt  og sa; Vi kan da vel gjøre plass til alle tre. Jeg ga plass jeg og etterhvert som tiden gikk var jeg sikker på at hun dama skulle få hjerteinfarkt av å høre på den jenta skravle. Det var ikke så mye å se på, men plutselig kommer det en haug med barnehage barn forbi, og hun gamle dama sier til meg; Det er så rart hvordan disse barnehavetantene greier å holde styr på alle disse barna. For å si det sånn dette er en situasjon som neste må oppleves for å kunne forstå hvor merkelig dette var. Jeg tror jeg aldri har hvert mere glad over at bussen kom. Hahah.

Jeg har en til. Dette var noe som skjedde i dag. Jeg ventet på bussen igjen. Denne gangen var det på morgningen og nok en gang skulle jeg til tannlegen. Mens jeg står der kommer det en bil kjørende sakte bortover, og stopper rett foran meg. Jeg skjønte ikke en dritt. Så snudde jeg meg, og der går han blinde mannen som bor i gata, sammen med pinnen og førerhunden sin. Selvfølgelig går han jo midt i veien så bilen får ikke kjørt forbi. Sjåføren gjør et forsøk ved å prøve å kjøre ned i grøfta på den ene siden, men da bestemmer den blinde mannen seg for å gå til siden..samme side som bilen. For å si de på en annen måtte.. Det blir som når du nesten går på en person og så kommer dere ikke forbi hverandre fordi begge går til høyre og så til venstre. Her var det da en blind mann og en bil som hadde dette problemet. Det løste seg til slutt da, og mannen gikk videre bortover veien. Plutselig svinger den blinde mannen ut i veien, og en bil kommer.. og det samme skjer igjen. Enten så er den førerhunden blind eller så tenker den blinde mannen bare YOLO når han går tur. Jeg tenkte at når jeg forteller dette kommer ingen til å tro på meg… sååÅÅ jeg tok et bilde av det hele, men jeg kommer ikke til å legge ut bilde her. Sorry.

Nå som jeg først er i gang å blogger og alle situasjonen inneholder gamle mennesker, kan jeg vel ta en fortelling til. Dette er noe som skjer mange ganger og som jeg irriterer meg så sin sykt over. Malin, Marte og jeg gikk innom Ultra på Ski storsenter etter skolen for å kjøpe noe mat. Så går vi til kassen for å betale, noe mann må før man kan spise maten. Ok, jeg begynte å spise av maten mens jeg stod i køen, men jeg var sulten. og ungen som satt i barnevogna foran i køen gjorde det også, så da tok jeg en, to eller flere biter av lappen(pannekake fra Ultra) min. Men til poenget. Mens vi står i køen kommer det en gammel dame og mannen hennes og stiller seg foran oss i køen. Jeg tenkte bare, ikke f*** om jeg står et sekund lenger i denne køen på grunn av en dame sniker foran oss i køen. Såå, jeg bare gikk foran henne jeg..hihi. da eg gikk foran henne sa hun; Skal du bare ha den der? Jeg svarte; JA! Hun sa; Da kan du gå foran meg. Lol meg i tryne, jeg stod foran henne hele tiden. wtf.

Wow, dette ble et langt innlegg. HAha, over 800 ord. Dette er jo nesten lenger enn jeg skriver på norsk tentamen. Ok, jeg skriver lenger på tentamen, men ikke på engelsk tentamen. hahah.