Wæææ.. Nå er det ikke lenge igjen til min elskede Justin kommer til Norge, igjen! Jeg gleder meg som en liten unge. HAHaa. Før den tid må jeg komme meg igjennom en forferdelig engelsk tentamen..og så braker det løs. Jeg skal på den første konserten som er tirsadg 16. april. Jeg jobbet så hart for å få tak i den billetten, så hvis han avlyser nå… daaa… da skal.. Jeg vet ikke hva jeg skal da. lol.

I klasserrommet sitter jeg ved sidenav en stang med sånn du putter kontakter inni. Her om dagen slo jeg armenså sykt hardt inni den stanga at jeg fikk et lite blåmerke…fuck den stanga, men ikke nå lenger. Nå har jeg hengt opp et bilde av Justin Bieber på den, og han sprer så mye glede når han sitter der… hahah, not, men for meg så 🙂


Og en liten btw! Jeg er like høy som Justin Bieber, vi er bare sååå perfekte sammen 🙂 ♥

Nå er det ikke lenge igjen til jeg får en giga Justin plakat på rommet mitt. Verdens beste og undligste Malin jobber hos WOW, og siden hun er best så har hun greid å skaffe meg plakaten som henger hos WOW… Jeg har bare en ting å si eller to; OMG, LML.


Flere som skal på Justin Bieber konsert? Hvilken dato?