Hei på der!!! i dag er det en ekte bajse mandag. Startet dagen med å gå til toget i regnvær. Man ser alltid like sexy ut etter 20 min i motvind og regn. haha. Så fortsatte dagen med engelsk tentamen, som gikk overraskende bra. Føltes ihvertfall sånn ut, helt til jeg får den tilbake med et 3 tall på.. Så så jeg at oppvarmeren til Justin Bieber konserten skulle være en liten finsk unge, hello.. hva er det de loker med. De kunne like godt satt opp meg som oppvarmeren! Lol. Og så så jeg på VG? at de har satt opp 9,4km med gjerder. Det kommer til å ta et år å komme til den konserten vis man må gå gjennom den labyrinten  Jeg kommer sikkert ti lå få klaustrofobi av alle de gjerdene og i tillegg skal jeg gå gjennom den to ganger..lol.

collagemmm

Uff, jeg skal slutte å klage. Det finnes folk som har det verre enn meg. Spanderte på meg noen sjokolade-terapi kjeks i stad.. men jeg trente bort kaloriene etter på..lol. Nå må jeg egentlig gå å gjøre lekser selv om jeg ikke har lyst. Ender nok opp med å sitte å glane på tv-skjermen. Snart beyner Top model Sverige på tv3. Vi bloggas :*

collagemmjj