ÆÆæææ! oki, nå er dagen over da jeg skulle få se Justin Bieber i virkeligheten. Jeg hadde GC billetter til den 16.April og når jeg kom ditt var plassene så sykt mye bedre enn forventet. Aner dere hvor nærme det var? HAHA, han er så perfekt. Han ser helt lik ut i virkeligheten som han gjør på alle bilder og plakater. Denne kvelden var egentlig bare helt syk og jeg trodde nesten ikke det var sant før jeg våknet opp i dag. Jeg filmet alt nesten..hahah, jeg gikk tom for strøm. Jeg tenkte bare, FUCK!

bilde (6)m539633_mm10201042595295937_25667032_n (1)

Nå kommer den beste delen! neida, joda. Justin Bieber tok av seg skjora mot slutten av konserten, og kastet de ut til publikum. Den landet bland DC folka og plutselig ser jeg t-skjorta komme mot oss(meg og Oana). så snudde jeg meg mot Oana og hun stod der i sjokk mens hun prøvde å fange t-skjorta. Dere skulle sett ansiktet til alle jentene rundt oss. Hun ene jenta prøvde å ta den fra Oana og trodde nesten de skulle slåss… så derfor tok jeg Oana og T-sjorta og dro hun til meg. SÅ fant Oana det beste gjemmestedet, hun puttet ned i BHen og vi stakk ut derfra så fort som bare det. Oana var så i sjokk at hun var nesten borte, og jeg holdt på å tørste.. Jeg var så desperat etter vann at jeg gadd å betale 44kr for en kopp med vann som ikke var fylt opp. Før vi skulle inn måtte vi kaste all mat og drikke, så mine tre flasker med noisy måtte kastet. Jeg hadde tenkt til å spare dem til underveis så jeg hadde drikke..men den planen gikk rett i dass.

bilde (1)mmjjjjbilde (5)mkkbilde (11)bilde (2)hhh
Oana med den svette skjorta til Justin Bieber på.

Konserten var sykt bra, men nå elsker jeg JB sååå kan ha noe med det å gjøre. Hørte han allerede kommer tilbake til Norge i februar 2014. wææ! Og så så jeg noen kjendiser der. Magne fra Paradise Hotel var der.. whoop-whoop! Nå sitter jeg bare å gleder meg til i morgen. DA SKAL JEG PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT, IGJEN! æææ… I morgen skal jeg definitivt ta mer bilder, alle bildene her har jeg print-screene fra videoene jeg tok. AHah. Men jeg må ikke glemme, i morgen har jeg norsk tentamen før jeg drar. Bra motivasjon å vite at skal få se Justin etter du er ferdig med prøven!! 😀 ♥