bilde (12)

ÅÅ, denne dagen har bare vært utrolig kjip! hahha, har egentlig kommet over det nå etter jeg har trent og fått ut alle energien… men kan da selv m fortelle litt om dagen! Først så fant jeg ut at norsk tentamenen min ikke hadde blitt levert, så jeg fikk helt panikk.. og var så redd for at det skulle gå rett vest. Men så gikk jeg å fant norsklæreren og alt endte bra. Så hadde jeg samfunnsfagpresentasjon i dag. Var så nervøs, glemte litt av det jeg skulle si og ble så irritert over meg selv for at jeg ikke presterte bedre enn jeg gjorde. Så fikk vi karakter på engelsk tentamen. Som vanlig føler jeg det går så bra, og så kommer karakter å slår meg i trynet! Hele dagen av sluttet med at vi så verdens mest interessante film. Må si den fanget min oppmerksomhet -.-

Noen ganger kan skolen bare være så sykt kjedelig, men egentlig er det å gå Media linja utrolig morsom. Med de riktige lærerene og en borbuddy som er PÅ skolen.. hjelper det veldig. Flere som er enige med meg!?! ↓

bilde (13)bilde (14)