PicMonkey Collageh

Genser Boy London, Jakke Parajumpers, Bukse Topshop

PicMonkey Collagerr

HAHa, første eller andre gang jeg har dagens outfit på bloggen noen sinne. Kanskje jeg skal begynne med det, men da må jeg få noen andre til å gjøre det for meg.. så vanskelig å folusere osv. selv. Boy London genseren kom på lørdag, og da jeg skulle hente pakka på post kontoret.. fikk jeg ordentlig kjeft av dama som jobba som stod i kassa. Pakken stod i mammas navn så jeg hadde vist ikke lov til å hente den da. Lol, men jeg ga ikke opp.. jeg stod der helt til jeg fikk med meg pakka hjem. Nesten det samme som på One Direction konserten. Hadde kjøpt en pose med schoko – bons, og alle hadde sklidd ut i veska mi. Når man skal inn kan man ikke ha med mat og drikke. Jeg hadde bare spist noen, så det var endel igjen. Mannen/vakten sa jeg måtte dessverre plukke ut alle sammen ut fra veska mi. Men der satte jeg ned foten, ikke faen om jeg kaster alle de. Så jeg begynte å spise en etter en jeg.. helt til han inså hvor lang tid det kom til å ta. Så jeg og schoko – bonsene fikk tilslutt slippe inn på One Direction konsert. whoop-whoop!!

Nå må jeg nesten Øve litt mer til norsk høringen i morgen. Gruer meg som en liten unge, men alt går som regel bra for snille jenter!