PicMonkey CollagehPicMonkey CollagejPicMonkey Collagekbilde (27)mmPicMonkey Collagelbilde (37)

Nok en 17. mai gjennomført. Kom akkurat hjem og er bare dødssliten  Dette har virkelig hvert en lang dag, og mange gnage sår har jeg fått. Hadde en fantastisk dag med noen fantastiske mennesker, og vi har kost oss ute i det fine været. Morgenen startet med det store spørsmål; Hvordan skal jeg ha håret. Endte opp med det vanlige, rettet hår med noen bølger nederst. Var vel meste parten av dagen med noen venner og senere møtte jeg familien min. Dette ble også første gang for Malin, 17. mai i Oslo. Opplevesen ble rett og slett litt mye for en bygdejente!!! Rett etter vi hadde spist middag hos Egon, dro jeg å møtte familien min på Nordstrand og spiste en nye middag på Egon. Jeg har aldri hvert så mett før i hele mitt liv. Måtte nesten ta av beltet på bunaden, hahah!! Håper alle har hat en super 17. Mai feiring