PicMonkey Collagelvkk

Så hva var det i min 65 cm lange pose? Wii, min nye kjærlighet. Jeg kjøpte nemlig denne Louis Vuitton vesken i modell Neverfull, str. GM. Viste ikke hvilket mønster jeg skulle ta, men endte opp med den tradisjonell Monogram mønsteret. Fikk til og med initialene mine på den. Hold testen på å si, jeg har aldri kjøpt noe så dyrt før. lol, men det har jeg jo. Den var dyr til å være en veske, men ikke til å være et så kjent og stort merke. Kan jo fortelle litt om selve opplevelsen da.

Lørdag dro jeg til Oslo med pappa, men endte opp med å gå inn alene. Da jeg gikk var det noen høye vakter som var så ekstremt glade (ironi). Jeg hadde aldri hvert der før så jeg ante ikke noen ting. Da jeg kom inn der var det fult av mennesker så jeg stelte meg bare i en av køene. Plutselig var det min tur, eller ikke. Det var noen som var før meg som ikke engang hadde stått i køen. Plutselig kommer det en liten Kinesisk dame som jobbet der bort til meg og spurte om det var noe jeg trengte hjelp til. Jeg fortalte hva jeg skulle ha, og vi gikk bort til en av de mange kassene i butikken for å signere noen papirer. Etter å ha stått en stund og ventet, kunne jeg gå ut av butikken som en lykkelig eier av en Louis Vuitton veske. Jeg synes det var ekstrem ubehagelig å være der inne. Mens jeg ventet på at hun skulle hente veska, stod det to ansatte rett oven for meg og stirret, to vakter bak meg og stirret.. sier ikke mer. Vanskelig og forklare, men jeg synes det var ubehagelig.