Jeg har ikke blogget så mye i det siste, mest fordi jeg ikke har hat tid. Alt har hver stress på skolen og etter skoletid har jeg ikke hat et minutt til å slappe av. Alt er bare stress nå på slutten.

Forrige, forrige helg eller lørdag var jeg og Linnea i Oslo å shoppet. Jeg har nå fått helt dilla på Maxi skirt og Maxi dresses. Jeg synes det er sååå fint. Hahah, etter noen timer fikk jeg jo takk i noe. På søndag var jeg på tusenfryd med noen venner fra klassen. Vi hadde det veldig koselig og jeg fikk til og med testet høyde skrekken min. Jeg vet ikke om det kan telles som høyde skrekk, men jeg er i hvert fall liv redd for å ta karuseller og bergogdalbane som går opp ned flere meter over bakken. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve spinspider.. men fyfader så høyt opp den går. Etter en time i kø der det enste jeg har sakt er «Jeg vil ikke» så gikk jeg inn der og satte meg i den karusellen  Så kom Malin med denne trøsten kommentaren; Vis du ombestemmer deg nå, må alle sine sikkerhets belter opp og det blir så kleint å gå for be alle de menneskene. Jeg har aldri hvert så redd før i helle mitt liv og har aldri holdt meg så godt fast før. I begynnelsen var det gøy helt til den var på sitt høyeste, fyfader. Må si jeg vant over skrekken min.. ahaha. Vis du ikke har tatt Spinspider på Tusenfryd før så kan du se en film HER hvordan det så ut når du sitter i den og filmer.

12 3bilde (43)

Eventyrstien var høydepunktet…

Uken har egentlig bare gått i ett. Jeg er endelig blitt ferdig og fått levert en rapport i PTF Foto. Utrolig deilig å vite at dette var mest sannsynlig siste innlevering i VG2. På tirsdag var vi på innspillingen av The Voice siden en i klassen skal delta. Jeg vet ikke hva jeg kan si, men personen var SYKT flink. Gleder meg som en liten unge til det kommer på tv. Når vi skulle hjem skjedde det noe sykt ekkelt på Nasjonalteateret. jeg husker jeg sa til Charlotte, Tar den mannen bilde av oss. Det gjorde han… han kom nærmere og nærmere, snakket til oss mens han tok bilder og han satte seg bokstavelig talt oppå hofta mye. Det kom også to jenter i mini shorts som var litt yngre en meg og mannen gikk å tok bilde av rumpa deres. Syntes så synd på hun jenta. En ting jeg har tenkt på i etterkant er hvor lite vi mennesker bry oss om hverandre. Det var ganske mange på stasjonen og det var ingen som gadd å hjelpe oss. Det var en mann som sa han skulle slutte, og de som stod litt lenger foran meg stod å lo. En ung jente på 16 år står å gråter og redd, og ingen gidder å hjelpe… Hva skjer med verden. Det ble litt sent og dagen etter var det tilbake til Oslo, men denne gangen med PTF Foto klassen. Fikk gjort litt shopping etter det . Må innrømme at jeg kjøper sykt mye hos Bik Bok. Ingen av dagene fikk jeg godt innom Starbucks som åpnet på Oslo City på tirsdag. Hadde gledet meg sånn, men ingen vill stå i køen med meg sååå.. kommer sikkert aldri til få besøkt den heller.

mohaIMG_1719m

Må si Disney Channel var min store inspirasjon til eksamen!

På torsdag hadde jeg engelsk fremføring og media prøve som gikk helt ok. Oppi alt det så hadde jeg også 2 000 meter løping i gym-en. Løp inn til en toer. ahah, Hva kan man forvente, jeg hadde aldri greid å løpt på 8 minutter som var en sekser. Jeg er stolt av de 4 minuttene ekstra jeg brukt, okey? hahah. Så kom helgen igjen og brukte den egentlig bare til p slappe helt av. Det tre siste dagene nå har jeg hat Media eksamen. Jeg har jobbet døgnet rundt og nesten ikke fått noe søvn. Jeg lagde barnebok og leverte det inn i dag. Jeg fikk 5. Jeg ble egentlig veldig skuffet over karakteren siden sensor sa boken min så realistisk og profesjonell ut, men fortellingen kunne hat en større spenningskurve.  For det første, å skrive fortelling er noe man gjør i Norsk faget. For det andre, en fortelling sier ingen ting om mine kunnskaper innen for media. Selvfølgelig er en 5er bra, men når det var en så liten ting som gjorde at du akkurat ikke fikk en 6er.. blir man litt skuffet. Dramaturgien i en fortelling har jo noe med mediafaget å gjøre, men så lenge jeg har en tydelig dramaturgi.. men den kunne hvert enda tydeligere så synes jeg ikke det skal trekkes en hel karakter?!? Jaja, Sensor var fra Asker eller noe.. I Asker og Bærum er de sikkert eksperter på barnebøker -.- I morgen skal jeg til reggis tannlegen vis noen skulle lure hvorfor jeg ikke har kommet på skolen enda 😉 Vi blogges!! Vent, jeg glemte å fortelle om det kleineste som har skjedde forrige, forrige uke. Aner dere hvor kleint det er å ha bloggen sin på en stor skjerm foran hele klassen. Jeg sier ikke mer…