Nå tenkte jeg å gi dere noen skjønnhetstips når det gjelder hud. Veldig mange sliter med kviser og utbrudd i ansiktet, derfor vil jeg dele noen av mine tips til dere av produkter mot og for å skjule dette.

proooon

Selv kan jeg ikke si jeg har så mye kviser, men av og til får jeg noen i pannen akkurat som de fleste andre. Men før hadde jeg mange flere en bare tre og da fant jeg noen produkter som har hjulpet meg og som kan hjelpe dere. Jeg har to alternativer å anbefale og begge inneholder tre produkter. Dette handler da om renhold og rensing av huden for å fjerne bakterier, sminke rester og gammel hud i ansiktet, og heller la huden få puste. Først og fremst vil du få mindre kviser, men huden din vil bli og se mye renere og sunnere ut. Alternativ en er disse produktene fra Vichy som du får kjøpt på Apoteket.

Alternativ to er Proactiv som du får kjøpt hos vita. Jeg vet det er utrolig mange som har prøvd den og den ikke har virket, men jeg tror at Proactiv er ment for de med en normalt utbrudd av kviser og ikke de som har ekstremt mye. Har du ekstremt mye ville jeg heller godt for det første alternativet.

Disse produktene anbefaler jeg fordi de er de eneste produktene jeg har prøvd som faktisk har fungert. Jeg kan ikke love at det virker for alle, men det har det gjort for meg. Det er viktig at det blir en rutine og at du ikke hopper over en dag. Dette kan gjøre at de kommer tilbake. Kviser er noe de fleste får som skal ut av kroppen og disse produktene reduserer mengden utbrudd du får.

Selv om du har en kvise som er rødt og irriterende, er der viktig at du ikke tar på den eller klemmer på den. Selvfølgelig vil du ikke ha en rød klmup i ansiktet, men du acne prøve å dekke over den med sminke. Mange foundationer er også med på å gjøre at du får kviser, så valg av sminkeprodukter er noe du burde tenke over hvis du vil forminske utbrudd. Jeg har prøvd en del founadtioner og jeg har funnet den jeg synes er best og jeg ALDRI har får KVISER av. Mange tenker sikker Baremineraler? Nei, den fikk jeg undervannskviser av, så den kan gå å legge seg. Den beste foudation fant jeg hos Bobbi Brown. Den koster litt, men den er verdt det. Den jeg bruker har lang varighet så den sitter hele dagen, men den har ikke noe spesiell høy dekk evne. Den er veldig lett og behagelig å ha på. Skulle jeg si noe negativt om den måtte det hvere at den lukter litt rart, som maling eller noe.

kbvvi7Når det er sakt skal ikke en foudation dekke, men jevne ut hud tonen din så du får et bedre grunnlag til å legge pudder. Derfor anbefaler jeg å investere i en god concealer. Jeg mener at en god conceler skal ha bra dekkevne og lang varighet. Min favoritt er en fra Loreal Paris med navn?. Siden den er fra Loreal er den ikke i den høyeste prisklassen, og produktet varer lenge. Jeg kjøpte min for et år siden og har den enda.

Vis dere noen gang skal kjøpe en conceler MÅ dere love meg at dere kjøper riktig farge. Har du en brun flekk i ansiktet er det nesten like ille som om du har en rød. Når du velger conceler, velg gjerne en som er mest mulig lik din hud tone eller lysere.Vis du buker en veldig tynn foundation og vil ha mer dekk evne når det gjelder rødhet eller fregner ol. i ansiktet kan du kjøpe et foundation pudder å legge over. Da holder foundation enda bedre, men skulle foundation dette av må du for all del ikke da på mer av dette pudderet. Da vil du ende opp med et tykt og unaturlig resultat på huden.

makeupmem-800x600n

Etter foudation og conceler vil du vel ikke ha så mye farge i ansiktet og litt blass ut. Noen produkter som solpudder, rouge, high lighter osv. kan få lokken til å se mer naturlig og ta fokus vekk fra kvisene og på hvor VAKKER DU ER. På de bildene over kan du se at jeg har noen steder sminken har falt av, men helheten holder seg enda. Bildene er tatt med 50 mm objektiv så den greier liksom ikke å fokusere på hele ansiktet når det er nærbilde!! lol. Btw! Jeg trodde endelig jeg var kvitt fregnene.. men nå kommer de tilbake sammen med sola. Ser dere de brune prikkene rundt leppen min.. der er de!!!! Fuck it!! Ok, nå skal jeg slutte å snakke om fregnene mine.

Håper dere fikk noen nyttige tips