GATSBY

I dag så jeg filmen The Great Gatsby med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Jeg leste noen anmeldelser av filmen i stad og den fikk mange dårlige terningkast. Derfor tenkte jeg så skrive min mening om denne filmen.

Når folk ser at filmer får dårlig terningkast, revurderer de som regel å se filmen. Denne filmen hadde jeg egentlig ikke lyst til å se og hadde aldri gått å sett den frivillig, men endte opp med å måtte se den. I begynnelsen så skjønte jeg hva filmen kom til å handle om, men man fikk aldri noen bekreftelser så jeg ble veldig usikker og forvirret av den. Den håper mye frem og tilbake i tid og det er litt vanskelig å forstå med en gang. Jeg synes filmen hadde en utrolig bra historie og den var så søt, men de kunne kortet den ned litt. I lengden ble filmen litt langtekkelig, og kjedelig innimellom + den varte i hele 2 timer og 30 minutter. Når du først skjønner hva filmen handler om og det skjer litt mer enn bare snakking, så ser du egentlig at det er en veldig bra film. Den første timen syntes jeg gikk utrolig sakte og den andre gikk utrolig fort, men den siste halvtimen gikk sakte igjen. Mest fordi jeg syntes det var slitsomt å bare sitte der så lenge. Hadde ikke slutten blitt som den ble, så hadde jeg ihvertfall ikke likt den. Jeg ble veldig fascinerende over filmingen og klippene.. hahaha, skulle ønske jeg kunne laget en så bra film. lol.

Jeg er veldig dårlig til å forklare hva filmer handler, Men kort sakt: Filmen handler da om Gatsby (som er Leonardo DiCaprio) og hans tragiske kjærlighetshistorie med Daisy. Her er traileren:

Jeg tror jeg ville gitt filmen 4, men vis den hadde hvert litt kortere ville jeg gitt den 5. Vanligvis liker jeg ikke «gammeldags inspirerte» filmer eller kjærlighets filmer.. men denne falt faktisk i smak. Jeg ble helt forelsket i sangen «Young and Beautiful» av Lana Del Rey!! Noen andre som har sett den?