jjojojo

Wii!! da har jeg fri de tre neste dagene, og det skal bli så deilig. Bare de å ikke måtte høre vekkeklokka ringe klokken 6 om morgningen, men heller sove et bar timer ekstra. Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, og jeg er mest sannsynlig ferdig med alle eksamener. Det blir trukket muntlig på mandag og jeg er ganske sikker på at de ikke blir oss som kommer opp igjen… De har en del andre klasser å ta av. Også må jeg si lykke til til dere som starter på Media eksamen i morgen. Det går fint, alt ordner seg for snille jenter.. og gutter!

Dagen i dag har egentlig hvert utrolig avslappende. Kom på skolen til kake og brettspill, og i til legg fikk vi slutte tidlig for engangs skyld. Det var deilig å komme hjem å skifte til shorts og slappe av med en film og litt sjokolade og bær til. Jeg må si bena mine ser sykt brune ut, skulle ønske de var så brune, men det er nok bare en skygge. Og så må jeg si det var en utrolig stor overraskelse da design læreren kom å sa at logoen min for Norsk natur fotofestival var storfavoritt og ble plukket ut til å bli deres logo. For det første så fikk jeg trekk i den oppgaven for at logoen ikke passet helt til målgruppen, men de som vil ha logoen..synes det passer til målgruppen!! AHAHaa. Jaja, smaken er som baken!