IMG_0107

Wæææ!! Endelig er det sommerferie, og det er fri fra alt mas og kjas og stress som det har hvert den sist måneden. Alle prøver og store innleveringer hadde most seg oppå hverandre og det har vært ingen pauser å få. Jeg har forsatt ikke kommet i feriemodus og føler hele tiden at det er søndag med skole i morgen. Men det er da deilig å våkne av at klokka er elve enn den jævla vekkerklokka!

Jeg har ikke gjort så veldig mye så langt i ferien. På fredag etter skole avsluttingen dro jeg og noen fra klassen på Friday’s og spiste og kost oss.. og etter på stod ute i piss regnet for å se på VG lista. Skoene mine var så våte at det føltes ut som jeg stod oppi et badebasseng. For å si det sånn, jeg tror ikke de er helt tørre enda! I går var jeg å grillet med noen av de søteste jentene. Vi hadde det veldig koselig.

IMG_0110IMG_0116PicMonkey CollagemmmmmPicMonkey CollagemkkkPicMonkey Collagemmjjuguyegj

Neste år så bytter Charlotte skole  og linje til en som ligger nærmere der hun bor. Det blir så kipt å ikke ha henne i klassen lenger. Jeg har jo selvfølgelig andre jeg kan være med, men vi har liksom sittet sammen hele dette skoleåret og hun var den som ble med hvor enn jeg gikk og når jeg trekte noen. Når Marte og Karoline ser på film skal jeg plage de så mye at de husker jeg har hvert på skolen. HAhah, jeg hadde et mareritt for noen dager siden. det var egentlig ganske random, men det var at læreren spurte om jeg var på skolen i går og så sa de nei og så måtte jeg overbevise dem og læreren om det osv. HAHAH…

IMG_0144

Verdens søteste Linnea 

IMG_0161

Første (og siste) gang dere får se reggisen min… Charlotte var ikke tung vis dere lurte!! Det var bare mine ekstremt store armmuskler som slo til -.-