aztec3

Urban: Elsker dette antrekket. Veldig enkelt og kan brukes til alle anledninger mener nå jeg. Topp fra Monki. Solbriller fra Ray Ban. Veske fra Alexander Wang kan kjøpes hos Me and My cousin. Sko fra Converse.

Formal: Skulle virkelig ønske jeg hadde dette antrekket. Ser nydelig ut og det gir deg passe mye oppmerksomhet. En ung jente med sette antrekket vil helt klart se mer voksen og moden for alderen. Topp fra BikBok. Solbriller fra Chanel. Lommebok/ clutch fra Marc Jacobs kan kjøpes hos Tatler. Ballerina sko fra Tory Burch kan kjøpes hos Follestad.

Casual: Dette antrekket kan brukes når du skal i butikken på skolen osv. Ser ikke for overpyntet og er veldig komfortabelt antrekk å ha på. Skjer og lommebok fra Acne. Topp fra H&M. Sko fra Rag&Bone.

Festival: Nå har Hove og mange andre festivaler rundt om startet og her er et eksempel på en outfit du kunne brukt der. Til dette antrekket kan man også legge til noen enkle accessories. Jakke fra Acne. Topp fra BikBok. Støvler fra Hunter. Veske fra Windsor.

Jeg forventer ikke at alle skal ha råd til alle disse merkevarene, men jeg vet det er en del som har mye av dette fra før i garderoben. Så til dere andre, bruk dette som en inspirasjon og finn plagg du allerede har i skapet ditt. 

Jeg er sikkert ikke den eneste som er helt forelsket i Zara sine skjørt. Har så lyst på den hun jenta over har på seg eller det som er i selve antrekkene. Elsker de begge. Dessverre er de utsolgt nå så alternative metoder må til. Det mest irriterende er at jeg må kjøp det på nett og da er ikke mamma alltid like villig til å betale. Jeg kan ikke bruke mitt eget bankkort på nett tror jeg, ihvertfall er  det jeg har hørt. Får vel bare se meg nøtt til å håpe neste gang jeg er innom Zara at det henger et der i min str. Mamma sa til meg her om-dagen at hun synes 700kr var dyrt for et stoff skjørt fra Zara, men jeg heler burde bruke pengen da på enda et Acne skjerf. HAHAH. Et Acne skjer er også bare en stoff bit, men koster 900kr. Lol. Nå skal jeg komme meg over dette skjørtet.. Kommer sikkert noe annet snart som jeg har enda mer lyst på