moha

Jeg har ikke blogget så mye i det siste, rett og slett for at det ikek har skjedd så mye. Jeg har hver hjemme og sett på serier, hvert litt med venner og selvfølglig shoppet litt. Tenkte å vise dere innkjøpene jeg har gjort, må bare ta noen bilder av det først. Har faktisk ikke kjøpt så utrolig mye, i og med at denne uken her drar jeg til syden og da er shopping muligheten store og prisen mye lavere. Jeg husker så godt i fjor da jeg trodde jeg hadde brukt opp alle pengene mine etter jeg hadde hvert å shoppet på Zara. Det viste seg da at det var sykt mye billigere der enn Zara i Norge. Helt sykt stor forskjell.

I dag tidlig når jeg våknet så jeg at det var sykt mange nettsider der det var bilde av Cory Monteith, men jeg gad ikke å lese helt til jeg logget på facebook og en hadde skrevet R.I.P Cory Monteith. Jeg fikk helt sjokk. Det så uvirkelig at Glee kjekkasen Cory er død. Jeg hadde en periode der jeg elsket Glee, men så sluttet jeg å se på det. Ihvertfall så elsket jeg Cory da. åå, det er så utrolig trist. Hvil i fred Cory, vil aldri glemme Taxi-sjåføren som ble verdensberømt kjekkas!

Nå har jeg trent og dusja og akkurat spist middag, så det kommer vel ikke til å skje så mye mer nå. Tror jeg skal finne en film å se på, men jeg har jo sett så utrolig mange …sååå det er jo helt umulig å finne en nye og bra film. Kunne virkelig trengt noen anbefalinger.