Glemte å si at jeg har kommet hjem nå.. hahah, Kan ikke beskrive hvor mye jeg har savnet senga mi. HAha, senga på hotellet var som å ligge på en murstein. Ja, men nå har jeg da kommet hjem til regnfulle Norge og kan sove så lenge jeg vil. Ryggen min var som en most banan etter det oppholdet der nede. Jeg kom hjem natt til Torsdag og jeg vil si at det å komme seg hjem tok lenger tid enn til og dagen ble bare borte. HAha.

Dagen startet med at jeg stod opp og sminket meg og pakket kofferten rundt 7. Så sjekket jeg inn bagasjen kl. 9 på hotellet. Så måtte jeg da sitt der med litte strøm på både mobil og Mac og kjede meg til kl. ble 12. da måtte vi ut av rommet. Så måtte vi sitte å vente på bussen til flyplassen og den gikk ikke før kl. 13:15. Så var vi på flyplassen rundt kl.14 og vi ble kastet inn på flyet kun et kvarter etter at vi hadde ankommet flyplassen. Jeg rakk bare å kjøpe en starbucks, litt mat og gå på do. Så var det 5 timer på fly, men jeg sov så det gikk da greit. Så hentet vi bagasje osvosv. og kjørt innom nærmeste Kiwi for å kjøpe noe å spise. Så var vi hjemme rundt 00 og siden jeg holdt på sulte ble det litt pizza på meg. Før jeg la meg måtte jeg se Pretty Little Liars episodene ovg Keeping Up With The Karadashians episodene. Nå glemte jeg do stoppen på statoil. Når vi var på Kiwi holdt jeg på å tisse i buksa. Hadde drukket så mye siden sist jeg var på do som var på flyplassen der nede sååå ja. Etter jeg var ferdig på do, da dro vi hjem over HAHAH. Men så ble jeg kvalm etter to Store frapper fra Starbucks.. såå det var like før det!!! Jeg lærer aldri etter Praha!

PicMonkey Collage136
bilde-12m
3

Wow. Dette ble en ren beskrivelse av min Onsdag. Vet ikke helt om det ble riktig tid siden det er en times tidsforskjell mellom landene så.. jaja! Nå som jeg er hjemme har jeg ikke gjort mye. Jeg har sovet en del og så måtte jeg rydde rommet. Det så ut som noen hadde gått amokk på en klessalg eller noe. Det var klær overalt. Jeg vet ikke, men det føles ut som jeg har blitt litt syk/dårlig siden jeg kom hjem. Dagene etter har jeg hat vondt i hode, sykt varm og kald om natten, kvalm og vondt i magen osv. HAHAH, trenger ikke å si mere enn det..Føler meg bedre nå enn da jeg stod opp i dag. Eller så kan det faktisk hende det bare er folkene som maser hull i hodet på meg om nytt bloggdesign til bloggen deres. Omg. Dette blir det siste designet jeg lager noen sinne som er gratis.. tror jeg..