Tenkte bare å fortelle dere at jeg skal klipp av meg alt håre da!! Neida, skal ikke det da. Men jeg skal til frisøren nå og er vel forbered på at når jeg ber hun om å klippe vekk det slitte…kommer hun til å klippe mye. Kommer sikkert til å begynne å grine etterpå, men jeg må innrømme at håre mitt er veldig slitt nå. Jeg hadde blondt hår som ble sort pga en dum frisør. Så stripet de det blondt og farget det brunt, alt på samme dag. Så farget jeg det brunt selv og sleit med rød-skjær i hår-bunden osv.. Så ble jeg endelig blond igjen. Pluss at jeg retter og vasker håret mitt neste hverdag. Her er vel forklaringen på alle feilene jeg har gjort som har slitt på håret mitt. Faktisk sist jeg var oss frisøren sa hun at hun det var stor sjanse for at alt håre mitt vil brekke når jeg gikk tilbake tid det blonde. Jeg tok sjansen og hun ble faktisk overasket over at jeg ikke mistet et enste hårstrå. HAHAH.

Denne gangen skal jeg som sagt klippe vekk det slitt og farge etterveksten.. så en stor forvandling blir det nok ikke. Grunnen til at håre mitt er så sterkt som det er.. tror jeg er fordi jeg prøver å ta vare på det selv om jeg gjør alt det som jeg nevnte over, men jeg bruker også hår-kur flere ganger i uka, varmebeskytter, balsam og hår-oljer. Men jeg er ingen frisør og har ikke tenkt til å late som jeg er en.. så jeg legger håre mitt i deres hender. Men jeg må bare si det er en del frisører der ute som ikke burde være det, hinthint*¨\!

IMG_0556-800x533m

Ææææ, er så spent ♥