Back to School - Outfits

Stay natural

Ja, etter nesten to måneder var det i dag tilbake på skolebenken. Kan vel ikke si jeg gledet meg så veldig, men det gikk. Hadde egentlig tenkt til å poste dette inspirasjons innlegget i går, men så innså jeg at det var litt kort tid for dem som startet på skolen i dag. Så dette innlegget får vel bli for de heldige som ikke starter før til uka. Heldige!!!

Jeg pleier alltid å tenkte sykt mye på hva jeg skal ha på meg første skolestart. Når man var mindre så var det sånn… Hva skal jeg ha på meg?, Må kjøpe nye klær til skolestart osv. Nå føler jeg egentlig det er som en vanlig dag, tar på noe jeg vil ha på meg og etter været og går. Jeg vet mange er nærvøse før de begyner på skolen eller en helt ny skole. Mange av de nye elevene på skolen/ førsteklassingene, man så i ansiktene deres at de var sykt nærvøse.. Kjenner meg litt igjen der og jeg følte så med dem. Mitt beste tips til skolestart er; Vær deg selv! Kle deg som du vil og som du er komfortabel i. Prøv kanskje å ikke skill deg helt ut med engang, med mindre det er på en positiv måte.

Og til det største problemet; Hva skal man ha skolesakene i? Jeg går nå siste året på Media linjen og der har vi da en tung, gigantisk, stygg HP pc. Det finnes nesten ingen fine vesker eller vesker etter min smak som den PCen går ned i. Så derfor endre jeg opp med noe for lite eller gigantisk. Jaja. Etter mye leting har jeg faktisk funnet den perfekte. I første klasse på vidregående fant jeg en passe stor veske plass til alt jeg trenger. Den var fra Vero Moda i ekte skinn og hadde en pris på litt over 1000 lapen. Jeg synes dette var rimlig for en stor veske/bag av høy kvalitet og ekte vare. Under ser der bilder av noen dyre og noen billigere. Dere ser kanskje selv hvilke som har den høyeste pris lappen. Den skinnveska jeg har ser nesten ut som og er på størrelse med den mørke brune på høyre side eller den lilla helt nederst.

Pris klassene på vekene er jo veldig forskjellige fra hvor man bor eler skoler man går på. For mange er kun det dyreste best, men til skolen? Jeg vet faktisk ikke hva jeg synes om dyre vesker på skolen. På en måtte så er det en grunn til at de er så syre..Kvalitet. Men er det egentlig nødvendig med noe så dyrt. Jeg har vel ikke så mye jeg skulle sakt i og med jeg bruker selv LV vesken min på skolen…Til dere som trenger en veske med god plass til skolestart er veskene under mine favoritter. De billigste er de på høyre side som har en pris lapp på mellom 300 -1099kr. Veskene er fra H&M, Nelly.com, River Island og Vero Moda/Pieces.

Cheap vs Expensive - Bag for school