Helt ærlig har jeg faktisk glemt at jeg har en blogg. Har hat så mye å gjøre hver dag så vis jeg skulle blogget måtte det bli på natta. HAHAH. Jeg tenkte derfor å begynne med noe litt annet. I stede for å blogge hver dag, kan jeg noen ganger i uka skrive et lenger innlegg og hva jeg har gjort osv. Så det blir litt mere en slags dagbok..bare ikke så privat!

PicMonkey Collageyidfhfk

Jeg har jo startet på skolen igjen og siden dette er det siste året er det mye å gjøre. Jeg går MK linja som betyr 10 timer norsk i uka. Yes, føler meg ekspert innen Nynorsk. Norsk læreren er litt morsom da, selv om han er gammel og ikke fult så interessant å føre på. hahah. Nå skal jeg fortelle dere noe..Jeg tror ikke jeg har sakt det før, men ja.. Få fikk skap og bøker forrige fredag, men så hadde jeg glemt nøkkelen til låsen så fikk ikke låst skapet mitt. SÅ vet dere.. da jeg kom på mandagen var det skapet jeg trodde var mitt, låst med noen andres lås. Jeg hadde derfor ikke bøker og når jeg gikk ned til ledelsen på skolen å sa det.. trodde de ikke på meg. Glad i dere også!!!! Så jeg stod der da uten bøker.. ble litt redd for at de var borte og at jeg måtte erstatte hver eneste bok. Til slutt ble jeg så sur at jeg gikk ned på kontoret og overtalte dem til å gi meg den klipp opp greia.. men jeg var ikk 100% sikker på om det var mitt skap.. men nå hadde jeg spurt ganske mange og det var ingen av dems sååå.. Takk gud, så var det mitt skap HAHAHA. Det skjedde ikke bare med meg. Han andre fikk også litt kjeft av hun som hadde satt låsen på skape hans.. WTF, det gir ikke mening. Ikke vår feil at noen er dumme nok til å sette låsen sin på våres skap!!!!

PicMonkey CollagemjoiiooiBilder som egentlig aldri burde kommet ut i offentligheten…

Vil ikke si det har sjed noe super interesant denne uken. Har egentlig bare hvert med venner elelr gjort lekser. Her om dagen var vi på The voice for å se på en venninne som er deltager. Gleder meg til det kommer på TV. Da skal jeg forelle hvem det er så dere kan stemme – stemme – stemme. Personen er ekstremt flink, det tar helt av!!!

Og så gjorde jeg det da. Kjøpte billetter til Selena Gomez selv om jeg ikke over noen omstendigheter er fan av henne. Hahah. Gleder meg litt da.. og håper hun synger selv og ikke har play-back! ahaha.