Føler jeg har blitt en nerd nå. Hahha. Vi har jo ikke hatt noen lekser de to siste årene uten om i mediafagene, men de tenker jeg ikke på som lekser. De siste dagene har jeg egentlig bare har vel mesteparten av frtiden min hjemme godt tul lekser, og det er så utrolig rart. Til skolestart måtte jeg kjøpe en almenakk til å skrive inn alt som skjer. Hjernen min har ikke nok GB til å huske alt. HAhaa.

PicMonkey Collage909n

Så hva har skjedd siden sist jeg blogget ?? Jo, jeg var å så 1D sin film i 3D… og den var super duper bra. De gutta er ikke til å motstå. Og så må jeg fortelle.. Jeg tror jeg har skrevet før om de gangene jeg har sittet å ventet på bussen hjem og så har jeg hat de opplevelsene av at jeg nesten kunne hvert med i et sjult kamera program… Ja, for noen dager siden satt jeg på kvelden å ventet på bussen. Det var absolut ingen der og klokken var ikke så mye så det var forsatt litt lyst ute. Plutselig kommer det en dverg gående mot meg..og jeg er helt sikker på at jeg har sett han før, men jeg anner ikke hvor jeg har gjort det. Så går han mot søppel donken ved siden av meg og stikker armen oppi. Det var så vidt han rakk ned… han stod liksom å hoppet litt. Det er noe av det rarest jeg har sett. Så finner han en flaske og så går han igjen. Wtf! Hvorfor skjer det alltid sånne rare ting med meg.. spesielt når jeg er alene og ingen andre enn jeg har vært vitner til det. Fy søren.

Har jo mye annet jeg kan fortelle også.. men det einer seg nok ikke på en blogg 😛 Så hva gjør jeg nå? Jo, det skal jeg si dere. Nå ligger jeg med et håndkle over foten fordi jeg greide å miste Mac’en på foten med den spise kanten ned.