bl1179195-blake-lively-ryan-reynoldsbl5bl2bl3

Åå, se så pen hun er. Jeg er ikke så veldig Gossip girl fan for de som skulle tro det. Jeg var det før, men etter sesong 3 var den perioden over. Men selv om jeg ikke er fan av Gossip girl, har jeg har alltid elsket og forgudet Blake Lively. Jeg synes hun er så utrolig pen, naturlig pen (uten om neseoprasjonen hennes!). Hun er naturlig tynn, men forsatt har former, og hver gang jeg ser et bilde av henne, stråler hun jo. Stilen hennes er utrolig classy og inspirerende. Okey, dette handler vel bare om utseende hennes, men jeg har aldri hørt noe negativt om hun, og derfor har jeg alltid sett på hun som et positovt forbilde bland alle kjendisene eller hollywood-stjernene. Ikke nok med at hun er pen, hun har kapret hjertet til kjekkeste Ryan Reynolds. Missunelig? Jeg? neiineeei.. JO!