Nå skal jeg gå å grave meg ned og gjøre lekser. Har egentlig ganske mye denne uka og det er bare to dager igjen av uka såå… er vel på tide å begyne nå. Kvergang jeg har gjort «en kilo» med lekser kommer det alltids et nytt «tonn» med lekser dagen etter. Ok, skal slutte å klage.. Det finnes faktisk folk som har det verre enn meg, ikke det at jeg bryr meg om dem akkurat nå. Så dat er det bare en ting som mangler i dette innlegget, FML!!! HAhha, nei daaa..

PicMonkey Collagemhhhj

Nå som jeg kommer på det. Jeg har jo snakket mange ganger nå om disse greiene som skjer hver gang jeg venter på bussen osv. Jeg vet ikke om dere husker, men jeg fortalte om en dverg som hoppet opp i søppeldunken å fant seg en flaske??!! Men i hvertfall. Jeg skulle ta bussen hjem på fredag, og gjett hvem som var busssjåferen? Det var den rødhårede og sjeggete devrgen :O Jajaa, føler det er bare meg det skjer sånne rare ting med. Som med Omegle! Linnea og Malin hadde en periode det var helt hekta på Omegle, så da skulle jeg prøve det da. Og hva skjer da, en person sier han er en isbjørn. WTF is wrong with this world? Faktisk så filmet jeg hele samtalen, så jeg har bevis 🙂

Men nå må jeg gjøre lekser, vis ikke kommer jeg til å ha jævlig mye å gjøre i morgen sååå, vi prekas!