Åå, da har den lenge etterlengtde høstferien kommet og er snart over. De to siste dagene har før ferien var det så mye å gjøre at jeg har ikke ord for hvor deilig det er med ferie nå. Første dag i ferien startet rolig med å stå opp sendt, spise lunsje med Charlotte og Linnea. Blir alltid like glad for å se Charlotte nå som vi ikke går i samme klasse lenger, ikke samme skole heller.

IMG_0939m8 IMG_0945m8 IMG_0946m8 IMG_0947m8 IMG_0948m8

Dagen etter dro jeg på en liten shoppingtur til København. De hadde så mye fint i butikkene, men jeg kjøpte faktisk ikke så mye.. enda jeg brukte opp alle pengene jeg hadde med meg. Jeg kan/skal vise dere innkjøpene så fort jeg får pakket ut og kommet meg ut av «leve i bag» livet!

mammamiam

Kom hjem i dag tidlig faktisk og så dro jeg å møte Sarah senere. Så utrolig lenge siden jeg har sett hun. Litt vansklig å holde kontakten når man går på forrskjellige skoler i forskjellig kommuner og i tilleg har et stykke mellom der vi bor såå.. Prøver så godt vi kan. Var veldig koselig å se henne igjen