IMG_0982mmk

Ja, her kommer da innkjøpene fra København. Noen litt dyrere enn andre. Må si at Abricombie var den butikken jeg hadde tenkt til kjøpe mest, så de hadde mange jaggings bukser der.. men butiiken var jo så mørk, man så jo ikke fargen eller str. Det stinket parfyme som det gjør av klærne deres også og musikken var sykt høy. Akkurat som dette ikke var nok var butikken i tre etasjer og hadde mange krikker og kroker og dekkorert men mange speil. Jeg tror kanskje de ville solgt litt mer hadde det ikke hvertfor at kundene nesten skulle få epelepptisk anfall av å gå inn i butikken. Ja, ikke vet jeg!

IMG_1003mmk

Urban Outfiters har alltid så mye fint. Kunne kjøpt hele butikken. Endte opp med to favoritter derfra. To sweaters fra Obey og de kostet 650DKK per. genser.

IMG_0991mmm

Så fant jeg denne ull genseren hos Acne på Illum senteret. Jeg greide nesten ikke å velge mellom denne og den i lyse grå, men etter mye om og men valgte jeg den mørke. Er superfornøyd, og den skal bli deilig i vinter. Den kostet 1650DKK som betyr at den er litt dyrere enn i Norge. Men den er jo utsolgt over alt i Norge så da dreit jeg rett å slett i å bry meg og de hudre lappen/ne det ble ekstra 

IMG_1014mkm

På båten gikk det opp for meg at jeg ville prøve en foundation fra Dior. Har bare prøv øyenskygge fra Dior før, og har vært veldig fornøyd med den. Så hvorfor det ikke har godt opp for meg før nå? Tja, det er et godt spørsmål! Ente opp med å kjøpe en foundation, pudder og en sminkekost. Hun dama på 60 år som stod i kassa på taxfree´n, hun vist hvordan hun skulle selge. Brukte vel en 1000 lapp der, når jeg egentlig bare skulle se. Disse kostet litt over 300DKK per. Kjøpte også en pudder kost, men den har jeg rotet bort allerede. HAHA!