Wishlist for my birthday 20131. Marc by Marc Jacobs Classic Core Key Pouch. Jeg har jo en som er helt lik bare i den lommebok clutch fasongen, men denne her er så liten og søt såå.. hihi. Den er heller ikke så dyr, tror den koster rundt 800kr, den jeg fikk til bursdagen min i fjord var jo til det dobbelte eller mer.
2. Acne Studios Canada Scarf Burgundy. Har så lyst på et til Acne skjerf men i fargen burgunder. Elsker fargen og skjerfene er så deilige en kald vinter dag i Norge. Prisen ligger på 900kr, og er vel litt overpriset for et lite stykke stoff.. men har du et så holder det lenge og du vil ikke angre. I fjor hadde jeg så lyst på et,men det var utsolgt over alt. Til slutt fikk jeg tak i et på Acne i Bokstaveien. Det var det siste og jeg er så fornøyd med det. Btw! du sparer 100 kr ved å kjøpe det i Sverige… ikke det at det hjelper mye når du må betale bensin og bompenger for å komme ditt!
3. Zara Skirt. Elsker dette skjørtet/shortsen og har så lyst på det i sort. De hadde bare noen igjen i Danmark, men så var det så sykt lang kø i prøverommene i alle etasjene.. så jeg drit i det. Det koster rundt 300kr tror jeg det var så det var ikke så dyrt til å være Zara.
4. Acne Rue Mohair sweater. Denne genseren i Lysegrå eller den i hvit fra Acne er bare elsk. Kjøpte den i sort i Danmark, men den er så fin og jeg elsker den.. så hadde ikke noe i mot å hatt den i en farge til. De er jo nesten utsolgt over alt i Norge såå.. ja! Prisen ligger på litt under 1700kr som er dyrt for en genser, men jeg synes det er greit å investere i en god ullgenser du har lenge enn p kjøpe en ny hvert år som er helt jævlig å ha på ++
5. One Direction Parfyen – Our Moment. Vil ha den bare fordi det er One Direction sin! 1D♥
6. Somerset Leather Chelsea Boots fra Rag & Bone. Har denne type sko, men de er fra Bianco. Disse bra Rag&Bone er så utrolig mye finere og har en utrolig mye stivere pris. Har falt pladask for dem like vel.
7. Brynmore Oak Natural Leather fra Mulberry. Har hat lyst på denne lenge, men når det kom til valget mellom denne og LV Neverfull, tapte desverre denne. Vis jeg noen gang skal kjøpe en så dyr veske blir denne nok den neste eller en annen fra Mulberry.
8. Kenzo Tiger Melange Sweatshirt. Førsta gang jeg så den tror jeg den var grønn med masse farger og jeg synes ærlig den var dritt stygg. Men så oppdaget jeg den grå og har ikke greid å ta øynene av den. Synes den var så kul, litt kjedelig, men samtidig ikke!! Nok en gang et dyrt plagg, og dette er et av de dyre plaggene jeg ikke synes er verdt pengene…
9. Hvit/sølv iPhone 5S. Sist, men ikke minst den nye iPhone 5S. Nå har jeg hatt iPhone 4 ganske lenge og den er tregere enn den noen gang har hvert. + at jeg ikke har mer lagringsplass på den enda jeg har 32GB.