Hei på dere! Nå er det under en uke igjen til lille meg fyller hele 18år. Hvor sykt er ikke det. HAHAH! I dag feiret jeg bursdagen min sammen med den gammle vennegjengen. Så koselig å sammles nesten alle igjen. Det er så sjeldent vi alle treffes i og med vi alle er veldig forskjellige når det kommer til hobbyer/interesser og i tillegg går vi på helt forskjelige VGSer. Jeg er den eneste av oss som går på Drømtorp, resten går på så spred som som i Oslo, Vestby, Ås, Roald Amundsen osv. HAHa.

bilde 1-2

Vi møttes på Egon i Oslo og fikk en krok for oss selv der vi koste oss med masse god mat og mye mimring tilbake fra da vi møttes for første gang. Må vise dere, de lagde bare verdens søteste kort til meg 🙂 Aww, var stappet på alle sider.. fikk ikke med alle sidene på bilde daaa. Så sykt søtt 

Processed with VSCOcam with x1 presetbilde-45

Hadde tenkt til å gå å legge meg siden jeg skal opp tidlig i morgen.. men så var jeg så smart å tok på neglelakk -.- Sånn går det når man er blond!