bilde 1m

#Belieber ∞

Jeg vet ikke om dere har fått med dere det, men jeg er altså da en belieber. Da jeg skulle feire bursdagen min andre gang med noen av de andre vennenne mine, så hadde de den beste overraskelsen til meg. Hele uken hadde de sakt de hadde en overraskelse som de trodde jeg kom til å bli super glad for. Men alle hintene de kom med var ikke i nærheten av det jeg fikk. Vi dro da for å spise på Egon i Karl Johan og da vi skulle spise kom hun ene servitøren bak meg og spurt om det var noen som hadde bursdag. Jeg snudde meg og bare så på dame, og tenkte: Serr! får man blomster på Egon når man har bursdag. HHAH, etter ett bar sekunder så jeg at det var en stor pappfigur av Justin Bieber og de hadde fastet en rose på han. Aww, det er noe av det søteste, snilleste og beste noen noen gang har gjort. Om jeg ble glad? jeg begynte å grine. Jeg tenkte bare, ikke grin nå..Alle ser på. Den er veldig høy da. Høyere enn meg og jeg er 1,74m høy. Akkurat som ikke dette gjorde uka til den beste, så kom min kjære nye baby i posten 24timer etter jeg kjøpte den. Jeg fikk da i bursdagsgave av mamma og pappa, en iPhone 5s. Ææææ, Skal vise den til dere senere.

Processed with VSCOcam with f2 preset