bilde 3-3bilde 2-3bilde 1-4

Dette er da bursdagsgaven fra mamz og papi!!! Elsker min nye baby. Det er en iPhone 5S i hvit med gull og den er i 64GB. Min gammle var så treig nå at det var virkelig på tide med en ny. Jeg hadde bursdag den 24. oktober, men den kom ikke ut for salg i Norge før den 25. Derfor satt jeg våken på natta og når klokken ble rett over tolv, bestilte jeg den. Det utrolige var at jeg fikk den kun 24 timer etter jeg kjøpte den hos telenor. Jeg kjøpte den fredag morgen og fikk den på døra lørdag morning uten ekstra kostnader. Par minutter etter jeg bestilte den, gikk jeg inn for å se om det var flere igjen. Det gikk fort unda, for de som bestilte etter meg må vente 8uker før de får den. HHAa!hah! Jeg har nå hat den over 2 uker og jeg elsker den. Det kule er at du trenger ikke å skrive inn kode for å låse den opp, men koden kan være fingeravtrykket ditt. Ooo..og man kan filme i sakte film. SÅ kult! Jeg var veldig usikker på fargen jeg skulle ta. Min forrige iPhone var sort, så trengte en forrandring. I siste liten, litt spontant.. trykket jeg gull. Jeg var så redd for at den skulle se «jalla-jalla» ut, men det var den ikke. Den ser nesten ut som sølv bare mer mot brun enn grå. Mye finere ♥