Nå er det under to uker igjen til 1. desember og på tide å starte med julegave innkjøpene. Hvert år så er jeg en av de hundre tusen som får så sykt mye ubrukelig til jul. Hvorfor kan ikke folk lese om julegavetips eller ta i mot ønskeliste? Jeg vet det er tanken som teller, men vis du sitter hver jul og får tusen ting du aldri får bruk for, så er jo det litt kipt da. Det trenger ikke å være de dyreste gavene som gleder en person i julen. Først og fremst tenk på personens interresser. Er du en mote intresert jente kan det henne du ønsker deg ting som abonnomang på et blad, opptatt av sminke kan få gave kort hos favoritt sminkebutikken eller er venninnen din fan av noe som jeg er av Justin Bieber, vil man bli glad for alt som en pappfigur. HAha.. her er mine beste tips til julegaver til henne: mor, datter, venninne, tante, bestemor, søster, kjæreste eller hva nå en denne personen måtte være for deg. Gavene er i alle prisklasser, så nå kommer det bare an på hva du er villig til å gjøre for å glede en du er glad i.

Julegavetips del.1
julegavetips del 2