lol

Da var nok en helg over og dette var vel den siste i november også. Hadde tenkt til å blogge før, men jeg har liksom bare aldri fått tid til det oppi alt. Torsdag var bare en rar dag. Vi hadde minnestund på skolen for en av mine gammle media lærere. Han ble desverre funnet død på tirsdag, og det var faktisk en så rar beskjed å få. Dagen før, altså mandag, møtte både jeg og malin først han og rett etter samme dag møtte vi forloveden hans. Dagen etter skulle alt bli snudd på hode for den lille familien. Har ikke ord som kan beskrive hvor tragisk dette er, Hvil i ferd Trond. Fredagen ble litt bedre. Kom meg igjennom dagen fin og hel. HAHaa. Kun noen timer etter skolen dro vi til Majorstuen for å støtte vår klasse vennninne Caterina i The Voice. Hun var og er så utrolig flink. Jeg syntes det var så trist at hun ikke gikk videre. Dere skulle bare hvist hvor mange stemmer hun manglet for å gå videre. Det kunne hvert mine stemmer som hadde gjort at The Voice eventyre hennes ikke var over enda. Jeg skulle stemme, men stemmen min ville ikke bli sendt. Jeg prøvde flere ganger og alle mulige ting for å få den til å sende. Men den ga Nei. Det kom bare opp den dumme røde trekanten om at meldingen ikke ble sendt, og jeg som hadde tenkt til å stemme flere ganger. Synd for TV2, der tapte dere de hundre kronene!!

Nå kommer vi til det beste. Mitt nye innkjøp. Jeg finner da ingen votter, og hver morgen nå og fremmover holder jeg på å fryse av meg fingrene når jeg venter på toget. Derfor kjøpte jeg noe som står på ønskelisten min, votter fra Ugg. ÆÆ, de er på søte og varme. Elsker dem  De koster litt, ble litt overrasket over at prisen er nesten den samme som for et par Uggs, menmen… Jeg kjøpte de på Shoebaloo på Sandvika senteret. Vis du skal ha noe fra Ugg, anbefaler jeg denne butikken. De har et stort utvalg av alt i dettte merket for både dame, herre og barn.

ugg2