dress1

1. Oneness: Pamela off shoulder dress Svart 299,- (NÅ: -20%) 2. Nly trend: Short dreamy dress Champagne 349,- 3. Oneness: Sofie dress Svart 299,- (NÅ: -20%) 4. Oneness: Sofie dress Sølv 299,- (NÅ: -20%) 5. Nly trend: Short dreamy dress Svart 349,- 6. Dry lake: Pamela dress Lilla 499,-

Over kan dere se mine 6 favoritt kjoler fra Nelly.com. Det er alltid så vanskelig å finne den perfekte kjolen eller oufiten til både jule- og nyttårs aften. Nå er det under en måned igjen til jul og litt over en måned til nyttår. Vis du skal bestille klær på nett, lønner det seg å være i god tid, siden det er utrolig forskjellig mellom nettbutikkene og deres leveringstid på enkelte antrekk. Alle kjolene over  koster under 500kr. Mange koster til og med under 300kr, så det vil si du kan få årets jul- eller nyttårsoutfit til 500kr.

Jeg liker best enkle kjoler med små detaljer. Jeg kjøper alltid kort eller maxi kjole. Den lengden midt i mellom, har aldri greid å gå med eller noen sinne syntes har hvert fin å ha på. Det beste med de kjolene over er at de ser elegante ut. Har litt plass og bevegelighet i seg. Hvor enklere de er, jo lettere er det å style en lekker outfit. Jo mer bling bling det er på den, jo mindre bling bling trenger du å legge til antrekket. Da er det mer hår og sko du må tenk på enn de fantastiske accessories. Her er noen tips til tilbehør til kjolene:

dilldall

7. Korte kjoler og enkle kjoler kan du også bruke sko til pynte med. I stede for å velge et par enkle rene klassikere, kan du gå for noen med litt ekstra på eller med litt glitter. Mine favoritter finner du HER. Går du for en maxi kjole eller en paljettkjole, kan det bli litt mye med glitter og bling bling på alt tilbehøret. Derfor synes jeg vanlige klassiske pumps er de perfekte skoene til dette. Den type sorte sko får du tak i over alt, i alle høyder, fasonger og pris klasser. Her har du virkelig ingen unnskyldning for å ikke kunne investere i et par enkle sorte pumps. Disse er tidløse og du får brukt de til flere anledninger, husk det!

8. Litt nail polish på fingrene gjør underverk for stygge negler som du helst ikke vil vise frem. Glitter på neglene er et godt tips for de som ikke er så fan av å bruke ringer eller armbånd. Fargen over er en fin glitrende vinrød farge som er like fin som jule-rød. En fin farge til antrekket ved juletider. Fargen finner du HER.

9. Til de enkel kjolene som ikke har så mye dilldall på seg kan du enkelt løfte opp hele antrekket med et stort statement smykke som virkelig lyser opp. Over ser dere min favoritt fra nelly. Så søtt, og jeg likte at det var sløyfebånd rundt halsen i stedet for vanlig sølv lenke. Du finner den  HER.