2

Hei verden Må først fortelle at nå har jeg fått sett den site Hunger games filmen, Catching fire. Æææ, Elsket den! Har gledet meg helt siden jeg så den første. Jeg er da en av de som ikke har lest bøkene fordi jeg hater å lese. Derfor hadde jeg ingen forvetninger til filmen og ble heller ikke skuffet for endringer de har gjort fra boka. Vis dere ikke har sett den..Løp å se den. Jeg så den med media klassen. Vi var sånn 10 stykker i den største kino salen, og hele ideen om å gå å se den, var så spontan. Nå har jeg sett den og jeg gleder meg til den kommer ut på nette så jeg kan se den en gang til!!

Nok en dag over stått, denne gangen var det vår første mandag i desember 2013. Jeg har brukt dagen veldig fornuftig. Har startet dagen tidlig med skole som vanlig, bare i dag hadde vi mattetentamen.. resten av dagen har jeg sklppet av. På fredag følte jeg meg uggen i formen og når jeg våknet på lørdag var jeg blitt forkjølet gitt. AHHA, har dyttet i meg alt jeg finner og funnet en mirakelkur mot halsbetenelse nå. Sist jeg hadde vondt i halsen gikk jeg med det i en uke før mamma lurt på om jeg ville prøve en type munnskyld. Smertene i haldsen gikk bort over nata etter jeg hadde prøvd denne. Så denne gangen prøvde jeg den med engang, og nå er jeg vel så og si frisk som en fisk. Bare jævlig tett i nesa og sinsykt vondt i hode. Eller så går det bra!

Så må jeg fortelle at sist jeg var hos reggis tannlegen..som var på torsdag.. sa tannlegen at nå er det ikke lenge igjen til den skal av. ÆÆæ, gleder meg som en unge