Så my årlige pakkekalender har tatt slutt i år. Eller ikke helt..I stede for 24 små gaver er det nå hver søndag i advent jeg får en litt større gave. Dene søndagen fikk jeg en lue fra FWSS. Dere har sikkert sett den tusen ganger før. Dette er en trend mamma liker med tanke på at jeg kan bruke lue og forhåpnlig vis ungå å bli syk. For min del er den fin ha en dårlig hår dag, eller når man får en ny kvise i panna. Nå har jeg to sorte luer der fra. Den ene er den alle har nnå, mens den andre er nesten lik bare i ribbestrikk. Den i ribbe strikk er litt dyrere enn den andre og den er laget av 100% angora. Den er sykt my og deilig å ha på seg. Den på bilde under er super fin, men den klør litt. AHAH,anbefaler den i angora selv om mange er veldig i mot bruk av angoraull i klær.

PicMonkey CollagePicMonkey CollageluerOg så må jeg bare si verden er et rart sted. Disse to debattene som har hvert på over alt nett og i all typer media, Merke klær til barn og kroppspress mot gravide kvinner. For det første når du skal gå på landsdekkende tv bør du sjekke fakta før du åpner kjeften! Jeg så på debatten på NRK om merkeklær til barn, da hun ene dame sa at hele bærum gikk med Acne sjerf og anbefalte de å se videoen og der etter se om de ville gått med det da.. Wtf, 1. I videoen er det kaniner, når var det kaniner ble til sauer? Acne sjerf er laget av lammeull ikke angoraull. Jeg vet ikke om Acne bruker angoraull i andre klær, men ingen a de jeg har er laget med den type ull. 2. Sjerfene i videoen er laget i Kina, Acne sjerf er laget i Italia. Jeg skønner ikke hvorfor de skal lage så mye ut av små ting, media blåser jo opp sakene som om det skulle dreid seg om jordas undergang. Det samme med fotballfru som postet et bilde av kroppen sin 4 dager etter fødselen. Må innrømme at jeg fikk sjokk, men det er en grunn til at hun har hvert så heldig og ser så bra ut etter fødselen. Hun har jobber hardt for det. Tenk hvor mye hun har trent og stått på for å se så bra ut, jeg vedder på at de mødrene som kritiserer eller de som skriver dritt til hun, aldri i verden har trent eller gjort like mye som hun for å få den kroppen. Nei, la nå folk få bruke penger på hva de vil sier jeg og la nå fotballfrue få være i fred sammen med sin lille familie. Folk får da velge selv hva de vil bruke pengene sine på eller om de vil ha drømme kroppen får de vel ta seg tid til å gjøre noe med det.