new york

Ønskeliste Jul 2013 del1

Her er årets juleønsker. Tror ikke det er noe mer enn dette jeg faktisk virkelig ønsker meg til jul. Assa og penger da, så jeg kan kjøpe alle tingene jeg ikke fikk til jul. Eller så har jeg et ganske stort ønske om å få en hund. Dere skulle bare vist hvor mye og ikke minst leeenge jeg har ønsket meg en liten og søt hund. Åå, jeg hater katter og alle fiskene jeg har dør etter 2 uker sååå…

Dere greier sikkert å se ønskene selv regner jeg med, men je kan jo gå ingen om alle så ingen misforstår. Det som står øverst på lista er en tur til Usa, London, Paris eller Italia. Det er liksom de stedene jeg har lyst til å dra til. Det er så mange steder jeg vil dra til i Usa, mens i Italia vet jeg ikke. Har bare lyst til å ha hvert i det landet. hahah. Så er det noe jeg kunne trengt som et par nye varme sko for vinteren. Irronisk nok er Uggs sommersko, menmen! Jeg er litt små lei de jeg har så vis jeg skal ha et nytt par skal det være et heeelt nytt par. De over synes jeg var super søte og i den fargen  Så kommer noe jeg har ønsket meg lenge, og som jeg har begynt å spare til. Den nydelige mulberry veska over. Love it! Den har en ganske fin og stiv pris også… så er jeg heldig er den min før jeg dør!! Nei da, er nesten halveis i mål..så regner med at etter jul så er det en mulighet for at den blir min. SIst men ikke minst denne lille lommeboken fra Marc by Marc Jacobs. Den er super søt, og har til og med nøkkelring!! wow!! Jeg går jo rundt med den store lommeboken min i jakkelomma og den stikker jo ut og jaa ikke så smart i disse tider. Den er rett og slett bare søt og har plass til det jeg trenger, men jeg er litt usikker på hvilken farge jeg vil ha enda.