hus123

Ja, da var det en stund siden jeg har blogget.. men jeg har rett og slett ikke hat tid de siste dagene. Dagene har hvert helt fulle med lekser, prøver/innleveringer osv. Som dere ser skulle jeg poste dette innlegget for noen dager siden, men siden da har jo neste all snø som falt ned, forsvunet. Over ser du utsikkten ut av kjøkkenvinduet en morgen, snøøø ♥ I dag var det jo nesten storm ute med en ragn bonus. Yes! Man føler seg alltid like smart når man står å venter på bussen i regnet med hetta på vinterjakka på. Det ser jo ut som om man skal på nordpolen!!! Nå er vi kommet til den siste uken før jul, som betyr siste innspurt i året 2013. Har kommet ordtlig i julestemmning nå med Justin Bieber’s Mistletoe. Man kan ikke ta helt ferie enda, tror jeg har tre innleveringer og to fremføringer igjen..så ikke enda  Nå skal jeg gå å spise middag og drikke opp all starbucksen mamma kjøpte med hjem i dag, og så blir det å gjøre litt mer lekser daa. Skal prøve å oppdater bloggen bedre nå frem til neste år!

PicMonkey Collage