Så da var enda et år gått, og jeg må si dette året gikk fort. Men selv om det har gått fort har jeg opplevd så mye og har så mange finne minner å ta med meg vidre fra dette året. Jeg kan sitte frem til 2015 å fortelle om hele året 2013, men det har jeg ikke tid til vis jeg skal få noen flere minner å ta med meg videre. Den beste opplevelsen i 2013 må ha hvert da Justin Bieber var i Norge. Var på to av konsertene og det var det beste noensinne. Ja, det var jo også dette året jeg fikk reggis! Noe annet je aldri kommer til å glemme er hvor fantastiske venner jeg har, på bursdagen min hadde de fått tak i en Justin Bieber pappfigur med rose som servitøren på Egon i Oslo berte inn mens vi satt å spiste. Det er som en drøm som går i oppfyllelse. Våkner hver morgen til en smile Justin, HAHAH!!

Jeg vet allerde at 2014 kommer til å bli bra. Jeg kommer til å avslutte min 13 års skolegang og finne ut hva jeg vil holde på med vidre i livet (håper jeg.) For de som ikke viste det så er jeg en «smiler.» Det vil si en Miley Cyrus fan, å gud hvor lenge jeg har ventet på at hun skulle kommet til Norge.. Dere skulle bare vist. ÆÆ, glder meg som en liten unge til mai. I år er det også andre grunder for å glede seg til mai måneden. Siste året på vidregående = Russ 2014. Whoop-whoop!! Til slutt noen visdomsord fra meg til dere!! lol!

n1 nå1

n2 n3 nå2n4 n5nå3