Å gud. Jeg kunne blitt kåret til verdens dårligste blogger i dette tempoet jeg har med å poste blogg innlegg. Trodde at nytt år skulle hjelpe på med blogg lyst og masse inspirasjon… faktisk ikke det som har stoppet meg fra å blogge da. Første uken eller første dagen etter jul pøste det på et tonn med lekser å prøver som har hengt over skuldrene mine. På fredag har jeg naturfagsprøve og håper virkelig dette er den siste på en god stund. Kjenner jeg er rimlig lei skole eller det å i det hele tatt jobbe med noe så sykt uinteressant. Men jeg kan jo dele en liten nyhet med dere da, Jeg var hos reggistannlegen på mandag i sånn ca. 2 minutter. HAHaa, hun sa at jeg skulle ta av reggis neste gang. Ja, hun hadde ikke ledig time før om 5 uker da.. La nedtellingen til 14. Februar!!! Ja nå får dere se at jeg har klippt meg også. HAHA, ikke så store forskjellen, men selv synes jeg det!

moa