hey3

Hei alle søte små, som sitter hjemme en fredags kveld å leser bloggen min! I dag fikk jeg litt tid til overs siden media tentamen har startet og sluttet derfor på skolen 08:50. HAHa, lang dag!! For de som ikke vet hvordan en medie tentamen foregår kan jeg prøve å forklare det. Tentamen i mediefag er ikke som en vannlig tentamen du har i matet eller norsk. Denne type tentamen varer over tre dager der du får oppgaven en dag, har en veiledningsdag og en fremmføringsdag. Og på denne tiden skal du produsere frem et medie produkt som viser all din kunnskap innen alle mediefagene man har. Du får tre forskjellige oppgaver å velge mellom som har forskjellige temaer og type medium du kan bruke. I år som alle andre tentamner har jeg valgt oppgaven der man kan lage barnebok. Det jeg slitter med er å lage fortellingen. Synes temaet var urtolig vannskelig og spesiellt når jeg skal rette det mot barn. Temaet er kunnskapskløfter!! WTF!! Når jeg først så oppgavene tenkte jeg at det bare var eksempler på oppgaver.. men det var det altså ikke! Jaja, har kun en ting jeg ser frem til nå..Kun 2 uker til reggisen er borte for alltid. Glede!

Nå kom jeg på noe jeg må fortelle. På tirsdag satt jeg og Malin igjen etter skolen på åpen dag på Drømtorp, vi fikk gavekort på 200kr da!! det var ikke poenget.. Jo, Så skulle vi ta bussen hjem fra skolen og skolekortet gikk ut klokka seks, derfor må man egentlig kjøpe betale. Malin hadde vanlig busskort, men mitt skole kort virket ikke. Så sier buss-sjåføren at det var greit for han, men hvis jeg skulle reise videre var det billett kontroll på Ski starsjon. Jeg skulle jo hjem til Kolbotn så jeg tenkte han mente kontroll på toget hjem, så jeg bare gikk på bussen. Så kom det to jenter til med skolekort og de fikk den samme beskjden, og satt derfor også på gratis til Ski. Så kommer vi utenfor Ski storsenter og bussen stopper, og så begynner den å kjøre igjen. Det første vi møter ved døra er en haug med konrolørrer som skal sjekke bussbillettene våres. Jeg har aldri opplevd det før så jeg fikk helt sjokk, spesielt når du vet du ikke har en gyldig billett. Malin stod  først og han mannen som sjekket kortet hennes var sykt sur, spurte til og med om legetimasjon. Han som sjekket mitt kort sjønte nesten ikke hvilken vei han skulel ha kortet og sjekket bare sonen på kortet. Så fikk jeg gå og hadde så syk flaks. Begge jenten bak meg hadde skolekort, men hun sa det til kontrolløren at hun hadde skolekort.. tror de begge fikk med seg en bot hjem for å si det sånn! Så skulle jeg på toget, men jeg rakk ikke å kjøpe billett.. to min før toget gikk så jeg kontrøllere komme på toget jeg satt på og jeg satt på ubetjent. Døra var låst mellom vognene så jeg spurtet av toget og inn i en betjent vogn. HAHHA, fra i dag skal kjøpe billett assa. Jeg slapp å kjøpe billett på toget da. Jeg forklarte konduktøren situasjone og så gikk det fint.

IMG_9924k

Jeg merker jeg må blogge oftere. Det er så mye som skjer og ting jeg kan oppdatere, men så har jeg ikke tid.. så glemmer jeg det! Da sitter jeg her å bare tenker; hva i huleste har jeg gjort de siste ukene! Shala bais folkjens!!