Processed with VSCOcam with f2 preset

Så gjett hvem som greide å bli forkjølet sist uke! HAhah. Mitt oppi media tentamen, de dagene jeg hadde fri, de dagene jeg trengte mest til å jobbe.. Ja, da greide jeg å bli forkjølet. Nå har det begynt å gå over, så takk for det! Har jo hatt det i over en uke, så det var på tide. Kan jo gi en takk til hun som sitter bak meg, Takk Live for at du smittet meg! Det er bra vi har et så godt vennskap at vi deler alt. Både på godt og vondt. HAHA! Så må vi ikke glemme at jeg smittet Malin. Ja, hun endte opp med å måtte fjerne blindtarmen..HHAha, dette høres så ikke bra ut. Media tentamen gikk overraskende bra (mot alle odds,) men jeg komemr ikke til å skrive hva jeg fikk på bloggen! ..men kan si jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Nå er det noe annet som går å svirrer rundt oppi hodet mitt.. kun 3 dager, 12 timer og 30 minutter til den kjære togskinna mi skal rives av for alltid. Æ glæd mæ!

Nå er det siste uken før ferie! Tror denne uka kommer til å gå fort. Fire skoledager igjen, men kun to av dem jeg faktsik kommer til å tilbringe på skolen! Føler meg ganske ensom der jeg sitter forran på skolen nå! HAHa. I og med at jeg går media, har vi gigantiske pulter. På tre gigantiske pulter sitter nå jeg alene. Først forsvant Linnea, har ikke sett hun på kjempe lenge. Linnea kom tilbake, vi alle savner deg! Og nå har Malin også forsvunnet. Har ingen folk å skravle hull i hode på eller plage vettet ut av…