Så, etter å hvert på utdannings messa i Oslo spekrum må jeg si jeg ikke har blitt så mye klokere. HAHA, som tiden går.. går også søknadsfrister på forskjellige skoler ut, og jeg aner ikke hva jeg skal søke enda.

Jeg hadde en plan. Jeg skulle søke meg inn som interiørarkitekt på Norges kreative høyskole i Oslo, men etter jeg var hos yreks veilederen på skolen må jeg si alle drømmer ble knust. Hun fikk alt til å høres ut som om jeg sattset ale pengen mine i et spill man ikke kunne vinne. Altså, hun mente at dette var et yrke som var veldig vanskelig å få seg jobb innen for senere og hvordan jeg trodde yrket var eller gikk ut på.. mente hun at ikke var riktig. Jeg følte egentlig alt jeg hadde lest på nett eller all den kunnskapen jeg hadde hentet fra skolen, ikke stemte i det hele tatt. Så på utdannings messa i går startet jeg vel på skretch. Tok med meg brosyrer fra alle skoler og steder jeg kunne tenke meg å gå infor alt fra politihøyskolen i Oslo til fashion management i New York.

PicMonkey Collage

Så da sitter jeg her med en bunke av brosyrer å lese på med et innhold som sikkert ikke svarer på alle mine spørsmål. På messa fikk jeg jo helt panikk, jeg hadde rett og slett ingen spørsmål fordi jeg ikke viste leger hva jeg ville. Da jeg kom til stands med engelsk snakkene mennesker fikk jeg helt blackout. Har ikke hat engelsk i hele år og plutselig skal man ha en samtale med mange vansklige ord jeg så vidt vet hva betyr! Takk for at Marte sto der med meg da og kunne hjelpe meg vis jeg ikke hadde greid å svare. Jeg fikk svar på alle spørsmålene mine når det kom til NKH, og jeg tror jeg skal dra på åpendag på skolen deres å se. Da får man snakke med de som går den samme rettningen somen selv vil, og sett mer hva det dreier seg om. Jeg spurte hun om interiør studie og fortalte det yrkesveilederen på skole hadde sakt.

Etter å ha bladd litt i katalogene og lest litt, tror jeg at jeg har funnet noe annet jeg kunne tenke meg å jobbe med i fremtiden. Jeg er veldig glad i design og føler jeg alltid har prester godt når det kommer til oppgaver der man må bruke sine kreative evner. Jeg har lest om Grafisk design og det første jeg tente etter å ha lest det var; Dette vil jeg prøve. Dette er perfekt for meg. Jeg har alltid interessert meg for mote og design, og her får man brukt begge deler. Akkurat nå er det dette som står øverst på listen, og begge ligger på Norges Kreative Høyskole.

 Bachelorstudie i Interiør 3år (kun i Oslo) eller Fagskolestudie i Interiør 2år (Oslo, Bergen og Trondheim)

♥ Bachelorstudie i Grafisk design 3år (kun i Oslo) eller Fagskolestudie i Grafisk design 2år (Oslo, Bergen og Trondheim)