k2.jpg

1. Mineral primer fra Youngblood // 2. Foundation Forever Flawless perfection fra Dior // 3. Matte bronzing pudder fra Too faced, Chocolate solid // 4. Solpudder børste fra Nils Jord, str.108 // 5. Rouge børste fra Makeup mekka, str.401 // 6. Stippling børste fra Mac til foundation, str 188 // 7. Rouge fra Nars Foreplay // 8. Vippetang fra H&M // 9. O-plump fra Smashbox // 10. BDB øyenbrynsgel // 11. BDB øyenbrynspudder, Blonde // 12. BDB øyenbryns kost // 13. Mega volum, Miss manga mascara fra L’Oréal Paris

Når det gjelder sminkerutinene mine, så gjør jeg stort sett det samme hver morgen. Jeg starter med huden, og legger først et lag primer som gjør huden jevn og gir en fin overflate til å legge sminken på. Dette gjør også at jeg er sikker på at sminken sitter bedre og lengst mulig. Så tar jeg på min absolutt favoritt foundation fra Dior. Den er den beste jeg har brukt frem til nå. Jeg har den samme fargetone som huden min på hånda/hals siden jeg er bleker i ansiktet enn på resten av kroppen. Så på fører jeg solpudder under kinn bennene og i pannen, de stedene det falles naturlig at man er litt mørkere og for å konturere ansiktet. Det siste jeg har på huden er rouge som gir den ekstra naturlige gløden i ansiktet. Min favoritt rouge som jeg har brukt i over et år nå er en fra Nars som jeg kjøpte da jeg var i Prague. Litt dyr, men den er den beste!!

Øyebrynene mine fikser jeg lett med brunpudder, gel og kost fra BDB. Min favoritt mascara de siste måndene har hvert L’Oréal Paris sin Manga. Man får så lange og fyldige vipper, har slutet å bruke eyeliner etter jeg kjøpte denne! Til slutt på fører jeg den beste lip glossen i verden. Jeg er helt obsessed med den. Den er da fra Smashbox og den gjør at din naturlige leppefarge kommer frem. Har du ikke prøvd den så anbefaler jeg det på det sterkeste.

IMG_0m072mIMG_0082mk