Hver dag tenker jeg: nå skal jeg blogg.. men jeg finner alltid tusen andre ting å gjøre akkurat når jeg skal gjøre det. Men nå skal jeg ta meg sammen. Denne uken som komemr nå blir den beste på lenge.. En grunn til det: vi har ingen lekse, innleveringer eller prøver + masse fri. Mandag fikk jeg dra hjem kl. 11:30 og det samme skjedde på tirsdag!.. I dag hadde jeg fri, eller ikke fri. Vi har sånn dag der vi skal samle inn penger til Kenya, så da er det ikke skole. Høres ikke disse dagene deilige ut så vet ikke jeg. Forrige uke var det bare masse å gjøre. På torsdag tok vi vår viktigste russeknute. Det var å samle inn penger til kreftforeningen noe jeg vile gjøre med glede. Har nå mistet begge min bestefedre(morfar og farfar) til kreft, og dette er en sykdom som rammer de fleste. Ironsik nok ble vi holdt fordrag for om kreft og hvor viktig denne aksjonen var for kreftforeningen, den samme dagen som min morfar døde. Føles så uvirkelig!

Håper denne uken blir mye bedre og vil ønske alle dere andre en fantastisk uke. Skal oppdatere oftere nå som jeg ikke har like mye å gjøre, det lover jeg! Å i går var dagen for vaksinering mot hjernehinnebetenelse. For de som ikke viste det så har jeg sprøyte skrekk. Ja, jeg begyner å grine av et stikk i fingeren, men jeg overlevde i går. Synes alt med nåler er helt jævlig! Men til en positiv ting. I går hadde verdens beste bestevenn, Oana, bursdag. Fylt hele 19år. Nuss og klems fra meg

snap.jpg

Synes dere skal adde meg på snap for å se alle de fine my storyene mine! Jeg heter noe så kreativt som: aod!

Dagen i dag ble brukt veldig fornuftig!!! ble brukt til å svi av litt penger. I dag var jeg i Oslo med min underlige venn og bordbuddy Malin for å shoppe litt. Det var så fint vær og vi stor koste oss. Vi gikk og vi gikk gjennom hele Oslo, fikk til og med lært at det ikke er like lett å skulle ta t-banen i Oslo!! Å herre! hhaha! Nå som finværet er her med sol og varme blir jeg nøtt til å finne en annen jakke som ikke er like tykk som de store vinterjakken mine. Derfor fant jeg en kjempe søtt jakke hos Zara, en som dere sikkert har sett hundre ganger før. Hadde tenkt til å kjøpe den i fjord, men siden det nesten var vinter brukte jeg pengene på noe annet enn den. Så i dag ble det nye jakke på meg. Dere skal få se bilde av den senere, men for de som vil se og kjøpe den.. så er det en link HER til den. Og takk gud for at rettetangen min er hjemme igjen!! HAH, de siste dagene har jeg gått med krøller siden rettetangen min lå igjen hos venninna mi i helga.. Så i morgen skal det rettes 🙂

bilde 2-13 bilde 3-11